Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024

Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Syntema

Syntema Norr on yrityksen perustamisesta saakka sitoutunut työskentelemään mahdollisimman korkealaatuisten tuotteiden parissa. Uuden yhteistyösopimuksen myötä suomalaisen Nor-Maalin kanssa tämä pyrkimys vahvistuu entisestään. Lars-Göran Fransson (tekninen myynti) Syntemasta on tyytyväinen yhteistyöhön.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa

Lars-Göran Fransson (tekninen myynti) Syntemasta. Kuva: Syntema.

”Yhdessä Nor-Maalin kanssa voimme Syntema Norrissa lisätä joustavuuttamme ja lyhyellä toimitusajalla tarjota tuotteita asiakkaidemme erityistoiveiden mukaisesti, joissa vaaditaan ympäristö- ja käyttäjäystävällisyyttä”, hän sanoo ja jatkaa: ”Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme ongelmattoman arjen, parhaan teknisen ratkaisun oikeaan hintaan yhdistettynä vahvaan ympäristötietoisuuteen. Yhdessä Nor-Maalin kanssa otamme askeleita eteenpäin.”

Nor-Maali

Jo Nor-Maalin perustamisesta lähtien vuonna 1987 yhtiössä oli paljon kokemusta teollisuusmaaleista. Neljä perustajaa oli työskennellyt alalla pitkään ennen kuin he yhdistivät voimansa ja ostivat maalitehtaan Lahdesta. Tänä päivänä Nor-Maali on edelleen perheomisteinen, ja yhtiötä johdetaan samalla tavalla kuin ennenkin, keskittyen joustavuuteen.

”Keskitymme olemaan nopea ja joustava kumppani asiakkaillemme innovatiivisten tuotteiden ja teknisen tuen kautta. Lyhyiden päätöksentekopolkujen, matalan hierarkian ja käytännössä suoran linjan laboratorioon avulla voimme nopeasti mukauttaa tuotteita paikallisesti, mikä tekee meistä joustavia kyvyssämme vastata asiakkaiden tarpeisiin”, sanoo Anna Strindlund Nor-Maalista ja jatkaa: ”Emme pyri olemaan suurimpia maailmassa, mutta pyrimme olemaan parhaita paikallisesti. Kumppanuutemme Syntema Norrin kanssa uskomme voivamme luoda arvoa paikallisille yrityksille. Uskomme vahvasti tähän yhteistyöhön ja odotamme innolla, että voimme vahvistua entisestään Pohjois-Ruotsissa.”

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa. Anna Strindlund, Area Sales Manager Nor-Maalista.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa

Nor-Maalin kyky räätälöidä tuotteita on ehkä pääsyy siihen, miksi Syntema Norr valitsi perheyrityksen yhteistyökumppanikseen. ”Tämän yhteistyön ajoitus on täydellinen, sillä alan nopea kehitys ympäristö- ja käyttäjäystävällisyysvaatimusten osalta ei tule hidastumaan. Nor-Maalin kanssa olemme varmoja, että olemme näiden kysymysten eturintamassa”, sanoo Lars-Göran Fransson.

Syntema Norrin ja Nor-Maalin välinen yhteistyö virallistettiin maaliskuussa. Lisätietoja Mikael Vårstrandilta.

 

Syntema Norr kuuluu Umeå Färg & Tapet AB:hen, perheomisteiseen yhtiöön, joka on perustettu vuonna 1942. Färg & Tapetilla on myös kaksi kuluttaja- ja ammattilaisliikettä Uumajassa ja Skellefteåssa Happy Homes -brändin nimellä. Syntema Norrissa he myyvät maaliratkaisuja ja -laitteita puulle, metallille ja ruostesuojaukseen.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Parempi peittokyky värillisillä perusmaaleilla

12/12/2023 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman polyuretaanimaaleja teräspintojen korroosionestomaalaukseen. Maalauskohteiden värisävyt vaihtelevat vaaleista tummiin, mukaan lukien kirkkaat sävyt. Nor-Maalin polyuretaanimaaleissa myös kirkkailla keltaisilla ja punaisilla sävyillä on hyvä peittokyky.