Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024

Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Ylpeänä esitellemme uuden Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalin, joka on suunniteltu teräspintojen korroosionestomaalaukseen yhdessä epoksipohjamaalin kanssa. Tuote edustaa modernia polyuretaanimaaliteknologiaa, mutta tarjoaa kuitenkin perinteisen polyuretaanimaalin luotettavuuden.

Äärimmäistä kuivumisnopeutta

Normathane 50 FD pintamaalin tärkein etu on sen nopea kuivumisaika. Tämä ominaisuus ei ainoastaan nopeuta kuivumisprosessia maalaamon tiloissa, vaan mahdollistaa myös maalattujen kappaleiden nopean pakkaamisen ja kokoonpanon. Normathane 50 FD on käsittelykuiva jo 1,5 tunnin (+23 C) kuluttua maalauksesta.

Vaikka kuivuminen on todella nopeaa, on tuotteella maalaaminen kuitenkin helppoa. Normathane 50 FD:n käyttöaika on 1 tunti ja maalikalvon avoin aika suhteellisen pitkä kuivumisaikaan verrattuna. Monimutkaisenkin kappaleen ehtii maalata ennen kuin maalikalvo kuivuu liiaksi.

Yhdessä epoksipohjamaalin kanssa

Normathane 50 FD on pintamaali, joka on suunniteltu korroosionestomaalisysteemiksi yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa. Nor-Maalin suositukset käytettäviksi pohjamaaleiksi ovat NorECOat FD Primer sekä korkeakuiva-ainepitoisempi NorECOat HS Primer. Kahden kerroksen maalaussysteemi pystytään maalaamaan yhden työvuoron aikana nopean kuivumisajan ansiosta.

Kahden kerroksen maalaussysteemeissä korroosiosuojaus saadaan aikaan epoksipohjamaalilla ja säänkesto ja pinnankovuus polyuretaanipintamaalilla. Kasvattamalla epoksimaalin kalvonpaksuutta päästään haluttuun korroosioluokkaan.

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla.

Ympäristöystävällisempi HAPs -vapaa liuotinkoostumus

Vaikka Normathane 50 FD on liuotinohenteinen tuote, on sen liuotinkoostumus kuitenkin HAPs -vapaa (Hazardous Air Pollutants free). Tuote ei siis sisällä liuottimia, jotka vapauttaisivat myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja ilmaan. Normathane 50 FD on tästä syystä turvallisempi liuotinohenteinen maali sekä ympäristölle että myös käyttäjälle.

Säädökset tiukkenevat koko ajan useissa maissa koskien teollisuusmaalien käyttöä. Päästöjä pitää vähentää, jolloin HAPs-vapaat tuotteet auttavat yrityksiä noudattamaan säädöksiä. Vastuullinen käyttäjä valitsee HAPs-vapaan tuotteen.

Miksi valita Normathane 50 FD?

  • NOPEA KUIVUMINEN – NOPEAMPI TUOTANTOPROSESSI
  • EDUSTAA MODERNIA POLYURETAANIMAALITEKNOLOGIAA – KUITENKIN LUOTETTAVA
  • HAPs-VAPAA LIUOTINKOOSTUMUS – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI MAALIVAIHTOEHTO
  • YHDESSÄ EPOKSIPOHJAMAALIN KANSSA – KORKEALAATUINEN KORROOSIONESTOSYSTEEMI

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normathane 50 FD

  • PUOLIKIILTÄVÄ, LIUOTINOHENTEINEN POLYURETAANIPINTAMAALI
  • KUIVA-AINETILAVUUS 61 %
  • VOC-ARVO 370 G/L
  • SEKOITUSSUHDE 5:1
  • 1 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • VÄRISÄVYT: RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYT RAJOITUKSIN

Lisätietoja uudesta Normathane 50 FD pintamaalista voit kysyä myynnistämme.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Parempi peittokyky värillisillä perusmaaleilla

12/12/2023 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman polyuretaanimaaleja teräspintojen korroosionestomaalaukseen. Maalauskohteiden värisävyt vaihtelevat vaaleista tummiin, mukaan lukien kirkkaat sävyt. Nor-Maalin polyuretaanimaaleissa myös kirkkailla keltaisilla ja punaisilla sävyillä on hyvä peittokyky.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.