Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024

Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Ylpeänä esitellemme uuden Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalin, joka on suunniteltu teräspintojen korroosionestomaalaukseen yhdessä epoksipohjamaalin kanssa. Tuote edustaa modernia polyuretaanimaaliteknologiaa, mutta tarjoaa kuitenkin perinteisen polyuretaanimaalin luotettavuuden.

Äärimmäistä kuivumisnopeutta

Normathane 50 FD pintamaalin tärkein etu on sen nopea kuivumisaika. Tämä ominaisuus ei ainoastaan nopeuta kuivumisprosessia maalaamon tiloissa, vaan mahdollistaa myös maalattujen kappaleiden nopean pakkaamisen ja kokoonpanon. Normathane 50 FD on käsittelykuiva jo 1,5 tunnin (+23 C) kuluttua maalauksesta.

Vaikka kuivuminen on todella nopeaa, on tuotteella maalaaminen kuitenkin helppoa. Normathane 50 FD:n käyttöaika on 1 tunti ja maalikalvon avoin aika suhteellisen pitkä kuivumisaikaan verrattuna. Monimutkaisenkin kappaleen ehtii maalata ennen kuin maalikalvo kuivuu liiaksi.

Yhdessä epoksipohjamaalin kanssa

Normathane 50 FD on pintamaali, joka on suunniteltu korroosionestomaalisysteemiksi yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa. Nor-Maalin suositukset käytettäviksi pohjamaaleiksi ovat NorECOat FD Primer sekä korkeakuiva-ainepitoisempi NorECOat HS Primer. Kahden kerroksen maalaussysteemi pystytään maalaamaan yhden työvuoron aikana nopean kuivumisajan ansiosta.

Kahden kerroksen maalaussysteemeissä korroosiosuojaus saadaan aikaan epoksipohjamaalilla ja säänkesto ja pinnankovuus polyuretaanipintamaalilla. Kasvattamalla epoksimaalin kalvonpaksuutta päästään haluttuun korroosioluokkaan.

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla.

Ympäristöystävällisempi HAPs -vapaa liuotinkoostumus

Vaikka Normathane 50 FD on liuotinohenteinen tuote, on sen liuotinkoostumus kuitenkin HAPs -vapaa (Hazardous Air Pollutants free). Tuote ei siis sisällä liuottimia, jotka vapauttaisivat myrkyllisiä tai haitallisia kemikaaleja ilmaan. Normathane 50 FD on tästä syystä turvallisempi liuotinohenteinen maali sekä ympäristölle että myös käyttäjälle.

Säädökset tiukkenevat koko ajan useissa maissa koskien teollisuusmaalien käyttöä. Päästöjä pitää vähentää, jolloin HAPs-vapaat tuotteet auttavat yrityksiä noudattamaan säädöksiä. Vastuullinen käyttäjä valitsee HAPs-vapaan tuotteen.

Miksi valita Normathane 50 FD?

  • NOPEA KUIVUMINEN – NOPEAMPI TUOTANTOPROSESSI
  • EDUSTAA MODERNIA POLYURETAANIMAALITEKNOLOGIAA – KUITENKIN LUOTETTAVA
  • HAPs-VAPAA LIUOTINKOOSTUMUS – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI MAALIVAIHTOEHTO
  • YHDESSÄ EPOKSIPOHJAMAALIN KANSSA – KORKEALAATUINEN KORROOSIONESTOSYSTEEMI

Nopeuta tuotantoasi Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normathane 50 FD

  • PUOLIKIILTÄVÄ, LIUOTINOHENTEINEN POLYURETAANIPINTAMAALI
  • KUIVA-AINETILAVUUS 61 %
  • VOC-ARVO 370 G/L
  • SEKOITUSSUHDE 5:1
  • 1 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • VÄRISÄVYT: RAL-, NCS S-, KY- JA SSG-SÄVYT RAJOITUKSIN

Lisätietoja uudesta Normathane 50 FD pintamaalista voit kysyä myynnistämme.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.