Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin. Investointi tukee Nor-maalin kasvun strategiaa nopeana ja luotettavana toimittajana. Ensimmäinen varastokuorma Tukholmaan lähetettiin lokakuussa.

Country Manager Mikael Vårstrand

Country Manager Mikael Vårstrand

Asiakkaitamme Ruotsissa palvelee nyt myös Country Manager Mikael Vårstrand. Hänellä on 20 vuoden kokemus maalialalta niin teknisestä myynnistä kuin maalaamoistakin. Mikael asuu Västeråsissa ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Mikaelin harrastuksia ovat autot, moottoripyörät ja kuntosali. Mikael on asunut koko elämänsä Ruotsissa, mutta hänen vanhempansa ovat lähtöisin Suomesta. Mikael puhuu ruotsin ja englannin lisäksi myös suomea.

Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Oleellisena osana Ruotsiin suunnattuissa tuotteissa on ympäristö- ja käyttäjäturvallisuus. Hiilijalanjäljen pienentäminen tulee olemaan merkittävässä  osassa Nor-Maalin toimintaa Ruotsissa.

Aiemmin syksyllä Nor-Maali aloitti myös yhteistyön kahden uuden ruotsalaisen jälleenmyyjän kanssa. Tukholmassa ja Eskilstunassa toimivan Synteman kanssa, sekä Linköpingissä sijaitsevan Swepa International AB:n kanssa. Ennestään Nor-Maalin jälleenmyyjinä ovat toimineet Lack & Färgprodukter AB Halmstadissa ja Tinter AB Göteborgissa.

Nor-Maalilla on nyt käytössä myös ruotsinkieliset verkkosivut palvelemassa ruotsalaisia asiakkaita. Näiltä sivuilta löytyvät Ruotsin markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä myynnin ja teknisen tuen yhteystiedot.

Jotun Hull Skating Solutions puhdistaa alusten rungot ja pienentää polttoainekustannuksia

12/7/2021 Jotun Hull Skating Solutions pitää aluksen rungon puhtaana ja minimoi siten suorituskyvyn häviöt. Samalla hiilijalanjälki pienenee.

Valmistatko teräsrakenteita Ruotsin markkinalle? Nor-Maalin teollisuusmaaleista löytyvät ratkaisut SundaHus ja Byggvarubedömningen hyväksynnöillä.

30/6/2021 Kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleista on hyväksytty SundaHus ja Byggvarubedömningen -kriteerein.

Nor-Maalin tuotekehityskemisti Lena Ammosova kertoo vesiohenteisen epoksimaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä

23/6/2021 Lena Ammosova työskentelee Nor-Maalin laboratoriossa tuotekehityskemistinä. Tässä artikkelissa hän kertoo vesiohenteisen kertamaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä.

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021 Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon.

Norepox Aqua DTM – vesiohenteinen epoksimaali takaa kestävyyden ympäristöystävällisesti

31/5/2021 Vaativat olosuhteet asettavat pintaa suojaavalle maalille korkeat kriteerit, eivätkä vain sen teknisille ominaisuuksille, vaan myös sen ympäristövaikutusten suhteen. Meillä onkin ilo esitellä Norepox Aqua DTM, ensimmäinen vesiohenteinen epoksimaalimme, joka paitsi vastaa ympäristöhaasteisiin myös yltää liuotinohenteisten verrokkiensa tasolle niin helppokäyttöisyydessään kuin korroosionkestävyydessään.