Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin. Investointi tukee Nor-maalin kasvun strategiaa nopeana ja luotettavana toimittajana. Ensimmäinen varastokuorma Tukholmaan lähetettiin lokakuussa.

Country Manager Mikael Vårstrand

Country Manager Mikael Vårstrand

Asiakkaitamme Ruotsissa palvelee nyt myös Country Manager Mikael Vårstrand. Hänellä on 20 vuoden kokemus maalialalta niin teknisestä myynnistä kuin maalaamoistakin. Mikael asuu Västeråsissa ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Mikaelin harrastuksia ovat autot, moottoripyörät ja kuntosali. Mikael on asunut koko elämänsä Ruotsissa, mutta hänen vanhempansa ovat lähtöisin Suomesta. Mikael puhuu ruotsin ja englannin lisäksi myös suomea.

Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Oleellisena osana Ruotsiin suunnattuissa tuotteissa on ympäristö- ja käyttäjäturvallisuus. Hiilijalanjäljen pienentäminen tulee olemaan merkittävässä  osassa Nor-Maalin toimintaa Ruotsissa.

Aiemmin syksyllä Nor-Maali aloitti myös yhteistyön kahden uuden ruotsalaisen jälleenmyyjän kanssa. Tukholmassa ja Eskilstunassa toimivan Synteman kanssa, sekä Linköpingissä sijaitsevan Swepa International AB:n kanssa. Ennestään Nor-Maalin jälleenmyyjinä ovat toimineet Lack & Färgprodukter AB Halmstadissa ja Tinter AB Göteborgissa.

Nor-Maalilla on nyt käytössä myös ruotsinkieliset verkkosivut palvelemassa ruotsalaisia asiakkaita. Näiltä sivuilta löytyvät Ruotsin markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä myynnin ja teknisen tuen yhteystiedot.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.