Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin. Investointi tukee Nor-maalin kasvun strategiaa nopeana ja luotettavana toimittajana. Ensimmäinen varastokuorma Tukholmaan lähetettiin lokakuussa.

Country Manager Mikael Vårstrand

Country Manager Mikael Vårstrand

Asiakkaitamme Ruotsissa palvelee nyt myös Country Manager Mikael Vårstrand. Hänellä on 20 vuoden kokemus maalialalta niin teknisestä myynnistä kuin maalaamoistakin. Mikael asuu Västeråsissa ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Mikaelin harrastuksia ovat autot, moottoripyörät ja kuntosali. Mikael on asunut koko elämänsä Ruotsissa, mutta hänen vanhempansa ovat lähtöisin Suomesta. Mikael puhuu ruotsin ja englannin lisäksi myös suomea.

Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Oleellisena osana Ruotsiin suunnattuissa tuotteissa on ympäristö- ja käyttäjäturvallisuus. Hiilijalanjäljen pienentäminen tulee olemaan merkittävässä  osassa Nor-Maalin toimintaa Ruotsissa.

Aiemmin syksyllä Nor-Maali aloitti myös yhteistyön kahden uuden ruotsalaisen jälleenmyyjän kanssa. Tukholmassa ja Eskilstunassa toimivan Synteman kanssa, sekä Linköpingissä sijaitsevan Swepa International AB:n kanssa. Ennestään Nor-Maalin jälleenmyyjinä ovat toimineet Lack & Färgprodukter AB Halmstadissa ja Tinter AB Göteborgissa.

Nor-Maalilla on nyt käytössä myös ruotsinkieliset verkkosivut palvelemassa ruotsalaisia asiakkaita. Näiltä sivuilta löytyvät Ruotsin markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä myynnin ja teknisen tuen yhteystiedot.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.