Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa – Oma varasto Tukholmaan

29/10/2020

Nor-Maali parantaa myyntiverkostoaan Ruotsissa ja on avannut oman varaston Tukholmaan. Ruotsissa olevalla varastolla pyritään nostamaan palvelutasoa ja parantamaan toimitusnopeutta paikallisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien tarpeisiin. Investointi tukee Nor-maalin kasvun strategiaa nopeana ja luotettavana toimittajana. Ensimmäinen varastokuorma Tukholmaan lähetettiin lokakuussa.

Country Manager Mikael Vårstrand

Country Manager Mikael Vårstrand

Asiakkaitamme Ruotsissa palvelee nyt myös Country Manager Mikael Vårstrand. Hänellä on 20 vuoden kokemus maalialalta niin teknisestä myynnistä kuin maalaamoistakin. Mikael asuu Västeråsissa ja hänen perheeseensä kuuluvat vaimo ja kolme poikaa. Mikaelin harrastuksia ovat autot, moottoripyörät ja kuntosali. Mikael on asunut koko elämänsä Ruotsissa, mutta hänen vanhempansa ovat lähtöisin Suomesta. Mikael puhuu ruotsin ja englannin lisäksi myös suomea.

Ruotsissa myytävät tuotteet on suunnattu pääasiassa kevyempään teollisuuteen, tärkeässä roolissa tätä ovat nopeat kertamaaliratkaisut (direct-to-metal). Oleellisena osana Ruotsiin suunnattuissa tuotteissa on ympäristö- ja käyttäjäturvallisuus. Hiilijalanjäljen pienentäminen tulee olemaan merkittävässä  osassa Nor-Maalin toimintaa Ruotsissa.

Aiemmin syksyllä Nor-Maali aloitti myös yhteistyön kahden uuden ruotsalaisen jälleenmyyjän kanssa. Tukholmassa ja Eskilstunassa toimivan Synteman kanssa, sekä Linköpingissä sijaitsevan Swepa International AB:n kanssa. Ennestään Nor-Maalin jälleenmyyjinä ovat toimineet Lack & Färgprodukter AB Halmstadissa ja Tinter AB Göteborgissa.

Nor-Maalilla on nyt käytössä myös ruotsinkieliset verkkosivut palvelemassa ruotsalaisia asiakkaita. Näiltä sivuilta löytyvät Ruotsin markkinoille suunnatut ratkaisut ja tuotteet sekä myynnin ja teknisen tuen yhteystiedot.