Kasvua Venäjältä – laajennettu palveluverkko

12/2/2021

Terveisiä Venäjältä! Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti kasvoi yli 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myyntiverkostomme kasvoi useilla uusilla jälleenmyyjillä. Tällä hetkellä, Pihkovan tehtaan lisäksi, Nor-Maalin tuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjiltä Pietarissa, Moskovassa, Krasnodarissa, Permissä, Tseljabinskissa, Jekaterinburgissa, Iževskissä, Kazanissa, Tšerepovetsissa, Nižni Tagilissä ja Nabereznie Chelnyssä.

Vuonna 2020  suurimmat projektimme Venäjällä olivat kultakaivoksen teräsrakenteet Itä-Venäjällä, Chukotkan alueella, kemiantehtaan rungon maalit Tatarstanin alueella sekä kaasujalostamon teräsrakenne Moskovan alueella, joista kaksi viimeksi mainittua jatkuvat myös tänä vuonna. Viime vuonna Nor-Maalin korkealaatuisia korroosionestomaaleja käytettiin myöskin useissa siltahankkeissa, öljysäiliöissä, masuuneissa, kuorma-autojen perävaunuissa, raitiovaunuissa, rakennustyömailla ja kaasuputkiverkossa eri puolilla maata.

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Vesa Tukiainen

Teräksen viime kuukausien merkittävästä hinnankorotuksesta huolimatta vuosi 2021 on alkanut lupaavasti ja odotamme tälle vuodelle kaksinumeroista myynnin kasvua. Varmistaaksemme nopean palvelun tuleviin projekteihin, jatkamme maantieteellistä laajentumista Venäjällä ja muualla Euraasian unionin alueella. Myös Nor-Maalin uudet vesiohenteiset ratkaisut avaavat uusia markkinoita hankkeille, joissa vaaditaan alhaisia ​​VOC-päästöjä tai vaalitaan ympäristöystävällisiä arvoja.

Ystävällisin terveisin,

Vesa Tukiainen
Director
OOO Nor-Maali

 

 

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Dissolvereita Pihkovan tehtaalla.

Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021 Toimintamme laajenee jälleen Ruotsissa. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Etsitkö ympäristöystävällisempää teollisuusmaalia, jolta löytyy ACT-hyväksyntä? Nor-Maalin Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG täyttävät ACT-vaatimukset.

23/4/2021 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja ACT Volvo STD 423-0014 rev. 6 vaatimusten mukaisesti.

Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys

22/4/2021 Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys. Se on helppokäyttöinen sekä ympäristöystävällinen ja käyttäjäturvallisempi tuote. Marathon IQ2 ei sisällä fenolia tai liuottimia.

Jotun NORSOK M-501 standardin mukaiset maalausjärjestelmät

8/4/2021 Tarjoamme Suomen ja Baltian markkinoille Jotunin tuotteilla toteutettavia NORSOK M-501 standardin mukaisia maalausjärjestelmiä offshore-rakenteiden korroosiosuojaukseen.

Nor-Maalin testimaalari Miika Bergdahlin vinkit Normadur Aqua DTM:n maalaukseen

1/4/2021 Nor-Maalin vesiohenteisten tuotteiden, kuten Normadur Aqua DTM:n maalauksessa maalaustavalla ja olosuhteilla on merkitystä. Maalien ruiskutusominaisuuksien ja olosuhteiden vaikutusta onnistuneeseen lopputulokseen Nor-Maalin testimaalaamossa tarkastelee Nor-Maalin testimaalari Miika Bergdahl. Miika tertoo työstänsä sekä antaa vinkit Normadur Aqua DTM:n maalaukseen.