Kasvua Venäjältä – laajennettu palveluverkko

12/2/2021

Terveisiä Venäjältä! Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti kasvoi yli 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myyntiverkostomme kasvoi useilla uusilla jälleenmyyjillä. Tällä hetkellä, Pihkovan tehtaan lisäksi, Nor-Maalin tuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjiltä Pietarissa, Moskovassa, Krasnodarissa, Permissä, Tseljabinskissa, Jekaterinburgissa, Iževskissä, Kazanissa, Tšerepovetsissa, Nižni Tagilissä ja Nabereznie Chelnyssä.

Vuonna 2020  suurimmat projektimme Venäjällä olivat kultakaivoksen teräsrakenteet Itä-Venäjällä, Chukotkan alueella, kemiantehtaan rungon maalit Tatarstanin alueella sekä kaasujalostamon teräsrakenne Moskovan alueella, joista kaksi viimeksi mainittua jatkuvat myös tänä vuonna. Viime vuonna Nor-Maalin korkealaatuisia korroosionestomaaleja käytettiin myöskin useissa siltahankkeissa, öljysäiliöissä, masuuneissa, kuorma-autojen perävaunuissa, raitiovaunuissa, rakennustyömailla ja kaasuputkiverkossa eri puolilla maata.

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Vesa Tukiainen

Teräksen viime kuukausien merkittävästä hinnankorotuksesta huolimatta vuosi 2021 on alkanut lupaavasti ja odotamme tälle vuodelle kaksinumeroista myynnin kasvua. Varmistaaksemme nopean palvelun tuleviin projekteihin, jatkamme maantieteellistä laajentumista Venäjällä ja muualla Euraasian unionin alueella. Myös Nor-Maalin uudet vesiohenteiset ratkaisut avaavat uusia markkinoita hankkeille, joissa vaaditaan alhaisia ​​VOC-päästöjä tai vaalitaan ympäristöystävällisiä arvoja.

Ystävällisin terveisin,

Vesa Tukiainen
Director
OOO Nor-Maali

 

 

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Dissolvereita Pihkovan tehtaalla.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.

Carnival Celebration -loistoristeilijän teräspinnat maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

10/11/2022 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Carnival Celebration -loistoristeilijän. Teräspintojen maalit alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX, Baltoflake ja Chemflake Special.

Norecryl 50: säänkestävä vaihtoehto epoksimaalille – ilman isosyanaattia

14/10/2022 Miten saavuttaa epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto maalaussysteemissä, jossa ei haluta käyttää isosyanaatteja? Vastaus on Norecryl 50, isosyanaattivapaa akryylikertamaali.

Kestävä maalipinta säiliöihin ja putkistoihin – huoltomaalaus Normadur 65 HS:llä

27/9/2022 Nord Terminal Paldiskin öljytuoteterminaalin säiliöt ja putkistot huoltomaalattiin Normadur 65 HS:llä. Maalaustyön urakoitsijana toimi Oü Nor-Maalin pitkäaikainen asiakas Oü Korund.

Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer sekä Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän!

23/9/2022 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Akvanor 100 SG, Akvanor 81 Primer ja Norepox Aqua DTM ovat saaneet M1-hyväksynnän. Tuotteet ovat läpäisseet Sisäilmayhdistys ry:n tiukimman rakennusmateriaalipäästöluokituksen, joka kertoo, että tuote on hajuton ja vähäpäästöinen.