Kasvua Venäjältä – laajennettu palveluverkko

12/2/2021

Terveisiä Venäjältä! Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti kasvoi yli 25% edelliseen vuoteen verrattuna. Myyntiverkostomme kasvoi useilla uusilla jälleenmyyjillä. Tällä hetkellä, Pihkovan tehtaan lisäksi, Nor-Maalin tuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjiltä Pietarissa, Moskovassa, Krasnodarissa, Permissä, Tseljabinskissa, Jekaterinburgissa, Iževskissä, Kazanissa, Tšerepovetsissa, Nižni Tagilissä ja Nabereznie Chelnyssä.

Vuonna 2020  suurimmat projektimme Venäjällä olivat kultakaivoksen teräsrakenteet Itä-Venäjällä, Chukotkan alueella, kemiantehtaan rungon maalit Tatarstanin alueella sekä kaasujalostamon teräsrakenne Moskovan alueella, joista kaksi viimeksi mainittua jatkuvat myös tänä vuonna. Viime vuonna Nor-Maalin korkealaatuisia korroosionestomaaleja käytettiin myöskin useissa siltahankkeissa, öljysäiliöissä, masuuneissa, kuorma-autojen perävaunuissa, raitiovaunuissa, rakennustyömailla ja kaasuputkiverkossa eri puolilla maata.

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Vesa Tukiainen

Teräksen viime kuukausien merkittävästä hinnankorotuksesta huolimatta vuosi 2021 on alkanut lupaavasti ja odotamme tälle vuodelle kaksinumeroista myynnin kasvua. Varmistaaksemme nopean palvelun tuleviin projekteihin, jatkamme maantieteellistä laajentumista Venäjällä ja muualla Euraasian unionin alueella. Myös Nor-Maalin uudet vesiohenteiset ratkaisut avaavat uusia markkinoita hankkeille, joissa vaaditaan alhaisia ​​VOC-päästöjä tai vaalitaan ympäristöystävällisiä arvoja.

Ystävällisin terveisin,

Vesa Tukiainen
Director
OOO Nor-Maali

 

 

Vuonna 2020 Nor-Maali-brändin myynti Venäjällä kasvoi yli 25%

Dissolvereita Pihkovan tehtaalla.

Etsitkö ympäristö- ja käyttäjäystävällisempää polyuretaanimaalia? Normadur Aqua DTM on ympäristöystävällinen kertamaali haastaviin kohteisiin

10/2/2021 Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Normadur Aqua DTM polyuretaanimaali uudistaa pintakäsittelyn. Tämä ympäristö- ja käyttäjäystävällinen kertamaali mahdollistaa vesiohenteisen polyuretaanimaalin käytön haastavissakin teollisissa kohteissa, kuten tuotemaalauksessa (ACE & OEM).

Nor-Maalin Tekninen palvelu

9/2/2021 Nor-Maali tarjoaa korkealaatuista teknistä neuvontaa taatakseen asiakkaiden maali-investoinneille optimaalisen tuloksen. Nor-Maali-brändin tuotteiden teknisestä palvelusta vastaa Juhani Korajoki.

Mielikuvia väreillä – tuhansien sävyjen Nor-Maali

9/2/2021 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman esteettisesti näyttäviä korroosionestomaaleja teräspintojen maalaukseen. Maalien sävytys on tässä tärkeässä osassa. Pintamaalimme ovat saatavilla mm. RAL-, NCS S-, SSG- ja RR-sävyissä.

Mardi Grasin teräspinnat on maalattu Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

18/1/2021 Meyer Turun telakka on luovuttanut asiakkaalleen Carnival Corporationille Mardi Gras -loistoristeilijän keskellä koronakriisiä. Teräspintojen maalit Mardi Gras -alukseen toimitti Nor-Maali Oy yhdessä Jotunin kanssa. Käytettyjä tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Jotacote Universal S120 maailmanlaajuisille markkinoille

23/12/2020 Jotun on lanseerannut Jotacote Universal S120:n, maailman ensimmäisen PSPC-hyväksytyn liuotinvapaan kertamaalin, maailmanlaajuisesti.