Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021

Toimintamme laajenee jälleen. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Färggrossin Jönköpingistä ja Tinter Skövden uusina jälleenmyyjinä. Toivotamme heidät tervetulleiksi Nor-Maalin tiimiin! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun avulla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja nopeammin Ruotsissa!

Färggross i Jönköping AB

Färggross i Jönköping AB on saanut alkunsa 1900-luvun alussa, jolloin yrityksen nimi oli Ekholms Färg, Tapet och Kemikalieaffär. Yrityksen nykyinen omistaja on Claes Ekholm. Färggrossin tilat sijaitsevat Fridhemin teollisuusalueella Jönköpingissä, jossa heillä on suuri 1900 m2 varasto ja kattava tuotevalikoima. Myyntialueena toimii pääasiassa Smålandin maakunta.

Yhtenä tärkeänä osana yrityksen tuotevalikoimaa ovat teollisuusmaalit. Maalien jälleenmyynnin lisäksi Färggross tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yritys auttaa löytämään parhaan maaliratkaisun jokaiseen projektiin. Testausta tehdään omassa testiyksikössä. Lisäksi oma kuljetuspalvelu takaa nopean toimituksen.

Tinter AB Skövde

Anders ja Niklas Folkesson, isä ja poika, perustivat Tinterin vuonna 1984. Andersilla oli tuolloin 25 vuoden kokemus ja tietämys maalialalta. Nykyisin yritys työllistää noin 20 henkeä ja jälleenmyy maaleja Länsi-Ruotsissa. Kattavasta maalivalikoimasta löytyy mm. teollisuusmaaleja, automaaleja ja venemaaleja sekä varusteet maalaukseen. Tinterillä on varastot ja toimistot Göteborgin eteläpuolella Kålleredissä sekä Skövdessä. Toimitukset tehdään omalla kuljetuksella, joten he ovat aina lähellä asiakasta.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

 

Lisätietoja Markku Tuomiselta.

Etsitkö ympäristöystävällisempää teollisuusmaalia, jolta löytyy ACT-hyväksyntä? Nor-Maalin Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG täyttävät ACT-vaatimukset.

23/4/2021 Nor-Maalin vesiohenteiset tuotteet Normadur Aqua DTM ja Akvanor 100 SG ovat hyväksyttyjä ja sertifioituja ACT Volvo STD 423-0014 rev. 6 vaatimusten mukaisesti.

Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys

22/4/2021 Jotunin Marathon IQ2:ssa yhdistyvät markkinoiden alhaisin jääkitka sekä äärimmäinen iskun- ja kulutuksenkestävyys. Se on helppokäyttöinen sekä ympäristöystävällinen ja käyttäjäturvallisempi tuote. Marathon IQ2 ei sisällä fenolia tai liuottimia.

Jotun NORSOK M-501 standardin mukaiset maalausjärjestelmät

8/4/2021 Tarjoamme Suomen ja Baltian markkinoille Jotunin tuotteilla toteutettavia NORSOK M-501 standardin mukaisia maalausjärjestelmiä offshore-rakenteiden korroosiosuojaukseen.

Nor-Maalin testimaalari Miika Bergdahlin vinkit Normadur Aqua DTM:n maalaukseen

1/4/2021 Nor-Maalin vesiohenteisten tuotteiden, kuten Normadur Aqua DTM:n maalauksessa maalaustavalla ja olosuhteilla on merkitystä. Maalien ruiskutusominaisuuksien ja olosuhteiden vaikutusta onnistuneeseen lopputulokseen Nor-Maalin testimaalaamossa tarkastelee Nor-Maalin testimaalari Miika Bergdahl. Miika tertoo työstänsä sekä antaa vinkit Normadur Aqua DTM:n maalaukseen.

Nor-Maalin korkeakuiva-aineisia NorECOat-tuotteita käyttämällä tuet kestävää kehitystä

19/3/2021 Nor-Maalin korkeakuiva-aineisissa NorECOat FD Primer, NorECOat HS Primer, Noreguard HS ja Nor E-Primer epoksimaaleissa käytetään teknologiaa, joka perustuu uusiutuvien luonnonmateriaalien hyödyntämiseen.