Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021

Toimintamme laajenee jälleen. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Färggrossin Jönköpingistä ja Tinter Skövden uusina jälleenmyyjinä. Toivotamme heidät tervetulleiksi Nor-Maalin tiimiin! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun avulla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja nopeammin Ruotsissa!

Färggross i Jönköping AB

Färggross i Jönköping AB on saanut alkunsa 1900-luvun alussa, jolloin yrityksen nimi oli Ekholms Färg, Tapet och Kemikalieaffär. Yrityksen nykyinen omistaja on Claes Ekholm. Färggrossin tilat sijaitsevat Fridhemin teollisuusalueella Jönköpingissä, jossa heillä on suuri 1900 m2 varasto ja kattava tuotevalikoima. Myyntialueena toimii pääasiassa Smålandin maakunta.

Yhtenä tärkeänä osana yrityksen tuotevalikoimaa ovat teollisuusmaalit. Maalien jälleenmyynnin lisäksi Färggross tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yritys auttaa löytämään parhaan maaliratkaisun jokaiseen projektiin. Testausta tehdään omassa testiyksikössä. Lisäksi oma kuljetuspalvelu takaa nopean toimituksen.

Tinter AB Skövde

Anders ja Niklas Folkesson, isä ja poika, perustivat Tinterin vuonna 1984. Andersilla oli tuolloin 25 vuoden kokemus ja tietämys maalialalta. Nykyisin yritys työllistää noin 20 henkeä ja jälleenmyy maaleja Länsi-Ruotsissa. Kattavasta maalivalikoimasta löytyy mm. teollisuusmaaleja, automaaleja ja venemaaleja sekä varusteet maalaukseen. Tinterillä on varastot ja toimistot Göteborgin eteläpuolella Kålleredissä sekä Skövdessä. Toimitukset tehdään omalla kuljetuksella, joten he ovat aina lähellä asiakasta.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

 

Lisätietoja Markku Tuomiselta.

Nor-Maalille on myönnetty ISO 45001 -sertifikaatti

29/4/2024 Nor-Maali Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä on nyt ISO 45001 -sertifioitu. ISO 45001 -sertifikaatin myöntäminen on konkreettinen osoitus pitkäjänteisestä ja tehokkaasta työstä, jota Nor-Maalissa on tehty vuosien ajan työterveys- ja työturvallisuusasioiden parissa.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.