Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021

Toimintamme laajenee jälleen. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Färggrossin Jönköpingistä ja Tinter Skövden uusina jälleenmyyjinä. Toivotamme heidät tervetulleiksi Nor-Maalin tiimiin! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun avulla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja nopeammin Ruotsissa!

Färggross i Jönköping AB

Färggross i Jönköping AB on saanut alkunsa 1900-luvun alussa, jolloin yrityksen nimi oli Ekholms Färg, Tapet och Kemikalieaffär. Yrityksen nykyinen omistaja on Claes Ekholm. Färggrossin tilat sijaitsevat Fridhemin teollisuusalueella Jönköpingissä, jossa heillä on suuri 1900 m2 varasto ja kattava tuotevalikoima. Myyntialueena toimii pääasiassa Smålandin maakunta.

Yhtenä tärkeänä osana yrityksen tuotevalikoimaa ovat teollisuusmaalit. Maalien jälleenmyynnin lisäksi Färggross tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yritys auttaa löytämään parhaan maaliratkaisun jokaiseen projektiin. Testausta tehdään omassa testiyksikössä. Lisäksi oma kuljetuspalvelu takaa nopean toimituksen.

Tinter AB Skövde

Anders ja Niklas Folkesson, isä ja poika, perustivat Tinterin vuonna 1984. Andersilla oli tuolloin 25 vuoden kokemus ja tietämys maalialalta. Nykyisin yritys työllistää noin 20 henkeä ja jälleenmyy maaleja Länsi-Ruotsissa. Kattavasta maalivalikoimasta löytyy mm. teollisuusmaaleja, automaaleja ja venemaaleja sekä varusteet maalaukseen. Tinterillä on varastot ja toimistot Göteborgin eteläpuolella Kålleredissä sekä Skövdessä. Toimitukset tehdään omalla kuljetuksella, joten he ovat aina lähellä asiakasta.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

 

Lisätietoja Markku Tuomiselta.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.