Nor-Maalin teollisuusmaaleille kaksi uutta jälleenmyyjää Ruotsiin

29/4/2021

Toimintamme laajenee jälleen. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa. Jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet Färggross Jönköpingistä sekä Tinterin toinen toimipiste Skövdestä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Färggrossin Jönköpingistä ja Tinter Skövden uusina jälleenmyyjinä. Toivotamme heidät tervetulleiksi Nor-Maalin tiimiin! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun avulla voimme palvella asiakkaita entistä paremmin ja nopeammin Ruotsissa!

Färggross i Jönköping AB

Färggross i Jönköping AB on saanut alkunsa 1900-luvun alussa, jolloin yrityksen nimi oli Ekholms Färg, Tapet och Kemikalieaffär. Yrityksen nykyinen omistaja on Claes Ekholm. Färggrossin tilat sijaitsevat Fridhemin teollisuusalueella Jönköpingissä, jossa heillä on suuri 1900 m2 varasto ja kattava tuotevalikoima. Myyntialueena toimii pääasiassa Smålandin maakunta.

Yhtenä tärkeänä osana yrityksen tuotevalikoimaa ovat teollisuusmaalit. Maalien jälleenmyynnin lisäksi Färggross tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa. Yritys auttaa löytämään parhaan maaliratkaisun jokaiseen projektiin. Testausta tehdään omassa testiyksikössä. Lisäksi oma kuljetuspalvelu takaa nopean toimituksen.

Tinter AB Skövde

Anders ja Niklas Folkesson, isä ja poika, perustivat Tinterin vuonna 1984. Andersilla oli tuolloin 25 vuoden kokemus ja tietämys maalialalta. Nykyisin yritys työllistää noin 20 henkeä ja jälleenmyy maaleja Länsi-Ruotsissa. Kattavasta maalivalikoimasta löytyy mm. teollisuusmaaleja, automaaleja ja venemaaleja sekä varusteet maalaukseen. Tinterillä on varastot ja toimistot Göteborgin eteläpuolella Kålleredissä sekä Skövdessä. Toimitukset tehdään omalla kuljetuksella, joten he ovat aina lähellä asiakasta.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Ruotsissa:

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt yhdeksältä jälleenmyyjältä Ruotsissa

 

Lisätietoja Markku Tuomiselta.

Jotun Hull Skating Solutions puhdistaa alusten rungot ja pienentää polttoainekustannuksia

12/7/2021 Jotun Hull Skating Solutions pitää aluksen rungon puhtaana ja minimoi siten suorituskyvyn häviöt. Samalla hiilijalanjälki pienenee.

Valmistatko teräsrakenteita Ruotsin markkinalle? Nor-Maalin teollisuusmaaleista löytyvät ratkaisut SundaHus ja Byggvarubedömningen hyväksynnöillä.

30/6/2021 Kattava valikoima Nor-Maalin teollisuusmaaleista on hyväksytty SundaHus ja Byggvarubedömningen -kriteerein.

Nor-Maalin tuotekehityskemisti Lena Ammosova kertoo vesiohenteisen epoksimaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä

23/6/2021 Lena Ammosova työskentelee Nor-Maalin laboratoriossa tuotekehityskemistinä. Tässä artikkelissa hän kertoo vesiohenteisen kertamaalin Norepox Aqua DTM:n kehitystyöstä.

Nor-Maali vahvistaa organisaatiotaan Ruotsissa – Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi

10/6/2021 Anna Strindlund on nimitetty aluemyyntipäälliköksi 1.6.2021 alkaen Nor-Maalin Ruotsin organisaatioon.

Norepox Aqua DTM – vesiohenteinen epoksimaali takaa kestävyyden ympäristöystävällisesti

31/5/2021 Vaativat olosuhteet asettavat pintaa suojaavalle maalille korkeat kriteerit, eivätkä vain sen teknisille ominaisuuksille, vaan myös sen ympäristövaikutusten suhteen. Meillä onkin ilo esitellä Norepox Aqua DTM, ensimmäinen vesiohenteinen epoksimaalimme, joka paitsi vastaa ympäristöhaasteisiin myös yltää liuotinohenteisten verrokkiensa tasolle niin helppokäyttöisyydessään kuin korroosionkestävyydessään.