Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Sadolin Glostrup A/S:n uutena jälleenmyyjänään. Yhteistyö laajentaa Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Tanskassa.

Sadolin Glostrup A/S – Tanskan paras maalimyyjä

Sadolin Glostrup A/S tarjoaa laadukasta palvelua asiakkailleen. Yritys on toiminut teollisuusmaalien jälleenmyyjänä vuodesta 1997 lähtien ja heillä on laaja kokemus niiden käytöstä. Sadolin Glostrup A/S:llä on myymälä ja varasto Glostrupissa lähellä Kööpenhaminaa, josta he voivat palvella asiakkaita nopeasti.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 11 jälleenmyyjää  Skandinaviassa:

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan.

Toivotamme Sadolin Glostrup A/S:n tervetulleeksi Nor-Maalin tiimiin!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.

Parempi peittokyky värillisillä perusmaaleilla

12/12/2023 Nor-Maali tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman polyuretaanimaaleja teräspintojen korroosionestomaalaukseen. Maalauskohteiden värisävyt vaihtelevat vaaleista tummiin, mukaan lukien kirkkaat sävyt. Nor-Maalin polyuretaanimaaleissa myös kirkkailla keltaisilla ja punaisilla sävyillä on hyvä peittokyky.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.