Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Sadolin Glostrup A/S:n uutena jälleenmyyjänään. Yhteistyö laajentaa Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Tanskassa.

Sadolin Glostrup A/S – Tanskan paras maalimyyjä

Sadolin Glostrup A/S tarjoaa laadukasta palvelua asiakkailleen. Yritys on toiminut teollisuusmaalien jälleenmyyjänä vuodesta 1997 lähtien ja heillä on laaja kokemus niiden käytöstä. Sadolin Glostrup A/S:llä on myymälä ja varasto Glostrupissa lähellä Kööpenhaminaa, josta he voivat palvella asiakkaita nopeasti.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 11 jälleenmyyjää  Skandinaviassa:

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan.

Toivotamme Sadolin Glostrup A/S:n tervetulleeksi Nor-Maalin tiimiin!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Chemflake Special – Äärimmäistä kemikaalinkestoa pitkäaikaiseen suojaukseen

2/5/2023 Säiliön oikeanlaisella pinnoitevalinnalla varmistetaan pitkäaikainen suoja aggressiivisia kemikaaleja vastaan ja vähennetään huoltokustannuksia. Oikeanlaisella pinnoitteella säiliön sisäpinta suojataan korroosiolta ja säilytettävä kemikaali kontaminoitumiselta. Helposti levittyvä pinnoite nopeuttaa huoltomaalausprosessia.

Normafloor Aqua – vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

21/3/2023 Normafloor Aqua on Nor-Maalin uusi epoksimaali vesiohenteisten tuotteidemme kasvavassa valikoimassa. Tuote on samalla ensimmäinen vesiohenteinen ratkaisumme betonilattioille. CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua on loistava valinta rakennuskohteisiin, joissa lattiamaalin on oltava vähäpäästöinen ja käyttäjäystävällinen.

Huoltomaalausta talvella – Silja Serenade kuivatelakoinnissa tammikuussa

14/2/2023 M/S Silja Serenade huoltomaalattiin Jotunin maaleilla tammikuun puolen välin jälkeen. Kuivatelakointina tehty huolto kesti reilut kaksi viikkoa, jonka aikana mm. aluksen pohja, sivut ja osa tankeista maalattiin. Vallitseva sää asetti omat rajoituksensa ulkona tehdylle telakoinnille.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.