Normafloor Aqua – vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

21/3/2023

Normafloor Aqua on Nor-Maalin uusi epoksimaali vesiohenteisten tuotteidemme kasvavassa valikoimassa. Tuote on samalla ensimmäinen vesiohenteinen ratkaisumme betonilattioille. CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua on loistava valinta rakennuskohteisiin, joissa lattiamaalin on oltava vähäpäästöinen ja käyttäjäystävällinen.

Normafloor Aqua on vastuullinen valinta betonilattioille

Normafloor Aqua on suunniteltu ekologisempaa ja käyttäjäystävällisempää maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Alhaisen VOC-pitoisuutensa ansiosta Normafloor Aqua on turvallisempi paitsi ympäristölleen myös käyttäjälleen. Vesiohenteinen maali vähentää selvästi liuottimille altistumista.

Normafloor Aqua on käyttäjäystävällinen tuote myös hajunsa puolesta. Vesiohenteisten raaka-aineiden johdosta tuote on lähes hajuton ja siten erittäin miellyttävä maalata.

CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua suojaa betonipinnat

Normafloor Aqua on CE-merkitty tuote, joten se käy betonipinnoitteeksi kaikkiin rakennuskohteisiin. Maalilla on lisäksi M1-hyväksyntä, joten se on loistava vaihtoehto projekteihin, joissa rakennusmateriaalin on oltava vähäpäästöinen.

Lattiapinnoitusjärjestelmämme on suunniteltu imu- ja kovabetonilattioiden suojaukseen lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta vastaan. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Lähes hajuton Normafloor Aqua kuivuu nopeasti

Normafloor Aqua on vesiohenteinen betonilattioille tarkoitettu epoksimaali, joka muodostaa erittäin tasaisen ja tyylikkään pinnan. Tuote on helppo ja nopea levittää. Normafloor Aquan kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton. Maalauksen voi suorittaa, vaikka lähistöllä olisi muitakin.

Normafloor Aqua on tarkoitettu levitettäväksi pääasiassa kahden maalikerroksen systeeminä. Ensimmäinen kerros maalia levitetään lattialle mohairtelaa tai pensseliä apuna käyttäen. Toinen kerros suositellaan tehtäväksi seuraavana päivänä, mutta kuitenkin 3 – 5 vuorokauden sisällä olosuhteista riippuen, jotta taataan riittävä tartunta maalikerrosten välillä. Myös pintamaalaus suoritetaan mohairtelalla tai pensselillä. Tuote sulautuu vanhempaan pintaan todella hyvin, eikä maalausrajoja huomaa juuri ollenkaan.

Normafloor Aqua kuivuu todella nopeasti. Maalattu pinta on kävelykuiva jo kuuden tunnin kuluttua1. Lopputulokseksi saadaan erittäin tasainen pinta. Koska maalatusta pinnasta muodostuu erittäin kova ja kestävä, on sen puhtaanapito myös helppoa.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille.

Miksi valita Normafloor Aqua?

 • VESIOHENTEINEN JA VÄHÄPÄÄSTÖINEN VALINTA BETONILATTIOILLE
 • CE-MERKITTY
 • M1-LUOKITELTU
 • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN – LÄHES HAJUTON
 • NOPEASTI KUIVUVA

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normafloor Aqua

 • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN EPOKSIMAALI BETONILATTIOILLE
 • KUIVA-AINETILAVUUS 46 %
 • VOC-ARVO 55 G/L
 • SEKOITUSSUHDE 4:1
 • 1,5 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • VAKIOSÄVYT: RAL 7032, RAL 7035, RAL 7038, NSC S3500-N. MUITA SÄVYJÄ RAJOITETUSTI.

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

 

1 TDS (23 °C)

Chemflake Special – Äärimmäistä kemikaalinkestoa pitkäaikaiseen suojaukseen

2/5/2023 Säiliön oikeanlaisella pinnoitevalinnalla varmistetaan pitkäaikainen suoja aggressiivisia kemikaaleja vastaan ja vähennetään huoltokustannuksia. Oikeanlaisella pinnoitteella säiliön sisäpinta suojataan korroosiolta ja säilytettävä kemikaali kontaminoitumiselta. Helposti levittyvä pinnoite nopeuttaa huoltomaalausprosessia.

Huoltomaalausta talvella – Silja Serenade kuivatelakoinnissa tammikuussa

14/2/2023 M/S Silja Serenade huoltomaalattiin Jotunin maaleilla tammikuun puolen välin jälkeen. Kuivatelakointina tehty huolto kesti reilut kaksi viikkoa, jonka aikana mm. aluksen pohja, sivut ja osa tankeista maalattiin. Vallitseva sää asetti omat rajoituksensa ulkona tehdylle telakoinnille.

Tallinkin MyStar maalattiin Nor-Maalin toimittamilla maaleilla

3/1/2023 Rauma Marine Construction on luovuttanut asiakkaalleen Tallinkille MyStar –matkustaja-autolautan Helsingin ja Tallinnan väliseen liikenteeseen. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin maaleilla. Käytössä olleita tuotteita olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop XPF ja Marathon IQ2.

Nor-Maalin jälleenmyyjäverkosto laajeni Tanskaan!

13/12/2022 Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon on liittynyt uusimpana tulokkaana Sadolin Glostrup A/S. Tämän yhteistyön myötä Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla nyt myös Tanskassa.

Nor-Maalin korkeakuiva-ainepitoinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali – nopeampaa kuivumista alhaisessa lämpötilassa

23/11/2022 Maalauskustannuksien alentamista mietitään tällä hetkellä monessa teollisuusmaalaamossa. Miten säästää energiaa, mutta kuitenkin säilyttää laatu ja nopeus? Maalauskustannuksiin voidaan vaikuttaa mm. maalin kuivumislämpötilalla ja maalaussysteemin kerroslukumäärällä. Oikeanlaisella tuotevalinnalla on siis suuri merkitys prosessin kokonaiskustannuksiin. Nykyisessä energiatilanteessa Normafine 40 HS on kustannustehokas vaihtoehto sekä pinta- että kertamaaliksi.