Normafloor Aqua – vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

21/3/2023

Normafloor Aqua on Nor-Maalin uusi epoksimaali vesiohenteisten tuotteidemme kasvavassa valikoimassa. Tuote on samalla ensimmäinen vesiohenteinen ratkaisumme betonilattioille. CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua on loistava valinta rakennuskohteisiin, joissa lattiamaalin on oltava vähäpäästöinen ja käyttäjäystävällinen.

Normafloor Aqua on vastuullinen valinta betonilattioille

Normafloor Aqua on suunniteltu ekologisempaa ja käyttäjäystävällisempää maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Alhaisen VOC-pitoisuutensa ansiosta Normafloor Aqua on turvallisempi paitsi ympäristölleen myös käyttäjälleen. Vesiohenteinen maali vähentää selvästi liuottimille altistumista.

Normafloor Aqua on käyttäjäystävällinen tuote myös hajunsa puolesta. Vesiohenteisten raaka-aineiden johdosta tuote on lähes hajuton ja siten erittäin miellyttävä maalata.

CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua suojaa betonipinnat

Normafloor Aqua on CE-merkitty tuote, joten se käy betonipinnoitteeksi kaikkiin rakennuskohteisiin. Maalilla on lisäksi M1-hyväksyntä, joten se on loistava vaihtoehto projekteihin, joissa rakennusmateriaalin on oltava vähäpäästöinen.

Lattiapinnoitusjärjestelmämme on suunniteltu imu- ja kovabetonilattioiden suojaukseen lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta vastaan. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Lähes hajuton Normafloor Aqua kuivuu nopeasti

Normafloor Aqua on vesiohenteinen betonilattioille tarkoitettu epoksimaali, joka muodostaa erittäin tasaisen ja tyylikkään pinnan. Tuote on helppo ja nopea levittää. Normafloor Aquan kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton. Maalauksen voi suorittaa, vaikka lähistöllä olisi muitakin.

Normafloor Aqua on tarkoitettu levitettäväksi pääasiassa kahden maalikerroksen systeeminä. Ensimmäinen kerros maalia levitetään lattialle mohairtelaa tai pensseliä apuna käyttäen. Toinen kerros suositellaan tehtäväksi seuraavana päivänä, mutta kuitenkin 3 – 5 vuorokauden sisällä olosuhteista riippuen, jotta taataan riittävä tartunta maalikerrosten välillä. Myös pintamaalaus suoritetaan mohairtelalla tai pensselillä. Tuote sulautuu vanhempaan pintaan todella hyvin, eikä maalausrajoja huomaa juuri ollenkaan.

Normafloor Aqua kuivuu todella nopeasti. Maalattu pinta on kävelykuiva jo kuuden tunnin kuluttua1. Lopputulokseksi saadaan erittäin tasainen pinta. Koska maalatusta pinnasta muodostuu erittäin kova ja kestävä, on sen puhtaanapito myös helppoa.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille.

Miksi valita Normafloor Aqua?

 • VESIOHENTEINEN JA VÄHÄPÄÄSTÖINEN VALINTA BETONILATTIOILLE
 • CE-MERKITTY
 • M1-LUOKITELTU
 • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN – LÄHES HAJUTON
 • NOPEASTI KUIVUVA

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normafloor Aqua

 • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN EPOKSIMAALI BETONILATTIOILLE
 • KUIVA-AINETILAVUUS 46 %
 • VOC-ARVO 55 G/L
 • SEKOITUSSUHDE 4:1
 • 1,5 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • VAKIOSÄVYT: RAL 7032, RAL 7035, RAL 7038, NSC S3500-N. MUITA SÄVYJÄ RAJOITETUSTI.

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

 

1 TDS (23 °C)

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.

Nor-Maalin teollisuusmaalien uutena jälleenmyyjänä Ruotsissa on aloittanut Swepa Stockholm

7/7/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas - Swepa Stockholm. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat nyt entistä laajemmin saatavilla, kun Swepa Stockholm liittyy osaksi Nor-Maalin verkostoa, joka kattaa jo 11 jälleenmyyjää Ruotsissa.

Arctian monitoimijäänmurtaja Nordica sai kuivatelakoinnissa uuden maalipinnan

19/6/2023 MSV Nordica, yksi Arctian omistamista jäänmurtajista, on tunnettu roolistaan Suomen talvimerenkulun turvaamisessa. Jäänmurtokauden loputtua Nordica huollettiin kuivatelakoinnissa Turun Korjaustelakalla toukokuun aikana. Jäissä kulkeva alus altistuu kovalle mekaaniselle rasitukselle ja huollossa mm. jäänmurtajan pohja ja kyljet saivat uuden kestävän maalipinnoitteen.