Normafloor Aqua – vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

21/3/2023

Normafloor Aqua on Nor-Maalin uusi epoksimaali vesiohenteisten tuotteidemme kasvavassa valikoimassa. Tuote on samalla ensimmäinen vesiohenteinen ratkaisumme betonilattioille. CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua on loistava valinta rakennuskohteisiin, joissa lattiamaalin on oltava vähäpäästöinen ja käyttäjäystävällinen.

Normafloor Aqua on vastuullinen valinta betonilattioille

Normafloor Aqua on suunniteltu ekologisempaa ja käyttäjäystävällisempää maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Alhaisen VOC-pitoisuutensa ansiosta Normafloor Aqua on turvallisempi paitsi ympäristölleen myös käyttäjälleen. Vesiohenteinen maali vähentää selvästi liuottimille altistumista.

Normafloor Aqua on käyttäjäystävällinen tuote myös hajunsa puolesta. Vesiohenteisten raaka-aineiden johdosta tuote on lähes hajuton ja siten erittäin miellyttävä maalata.

CE-merkitty ja M1-hyväksytty Normafloor Aqua suojaa betonipinnat

Normafloor Aqua on CE-merkitty tuote, joten se käy betonipinnoitteeksi kaikkiin rakennuskohteisiin. Maalilla on lisäksi M1-hyväksyntä, joten se on loistava vaihtoehto projekteihin, joissa rakennusmateriaalin on oltava vähäpäästöinen.

Lattiapinnoitusjärjestelmämme on suunniteltu imu- ja kovabetonilattioiden suojaukseen lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta vastaan. Normafloor Aqua on loistava valinta julkisten tilojen, varastojen, kellareiden, autotallien, jäähallien, tehdaslaitoksien sekä paperikonehallien lattioihin.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Lähes hajuton Normafloor Aqua kuivuu nopeasti

Normafloor Aqua on vesiohenteinen betonilattioille tarkoitettu epoksimaali, joka muodostaa erittäin tasaisen ja tyylikkään pinnan. Tuote on helppo ja nopea levittää. Normafloor Aquan kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton. Maalauksen voi suorittaa, vaikka lähistöllä olisi muitakin.

Normafloor Aqua on tarkoitettu levitettäväksi pääasiassa kahden maalikerroksen systeeminä. Ensimmäinen kerros maalia levitetään lattialle mohairtelaa tai pensseliä apuna käyttäen. Toinen kerros suositellaan tehtäväksi seuraavana päivänä, mutta kuitenkin 3 – 5 vuorokauden sisällä olosuhteista riippuen, jotta taataan riittävä tartunta maalikerrosten välillä. Myös pintamaalaus suoritetaan mohairtelalla tai pensselillä. Tuote sulautuu vanhempaan pintaan todella hyvin, eikä maalausrajoja huomaa juuri ollenkaan.

Normafloor Aqua kuivuu todella nopeasti. Maalattu pinta on kävelykuiva jo kuuden tunnin kuluttua1. Lopputulokseksi saadaan erittäin tasainen pinta. Koska maalatusta pinnasta muodostuu erittäin kova ja kestävä, on sen puhtaanapito myös helppoa.

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille.

Miksi valita Normafloor Aqua?

 • VESIOHENTEINEN JA VÄHÄPÄÄSTÖINEN VALINTA BETONILATTIOILLE
 • CE-MERKITTY
 • M1-LUOKITELTU
 • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN – LÄHES HAJUTON
 • NOPEASTI KUIVUVA

Normafloor Aqua – Nor-Maalin vesiohenteinen uutuus betonipinnoille

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Normafloor Aqua

 • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN EPOKSIMAALI BETONILATTIOILLE
 • KUIVA-AINETILAVUUS 46 %
 • VOC-ARVO 55 G/L
 • SEKOITUSSUHDE 4:1
 • 1,5 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
 • VAKIOSÄVYT: RAL 7032, RAL 7035, RAL 7038, NSC S3500-N. MUITA SÄVYJÄ RAJOITETUSTI.

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

 

1 TDS (23 °C)

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.