Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023

Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Tinter Jönköpingin uutena jälleenmyyjänään. Tämä yhteistyö vahvistaa entisestään Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Länsi-Ruotsin asiakkaille.

Tinter Jönköping

Tinter Jönköping on osa Layer Group AB:tä. Yritys sijoittaa maalauksen, lattiapäällysteiden sekä teollisuusmaalien alalla toimiviin yrityksiin ja kehittää niitä. Tinter toimii tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla: Göteborgissa, Skövdessä ja myös Jönköpingissä.

Nor-Maali Sweden on ollut yhteistyössä jo aikaisemmin Tinter Göteborgin ja Tinter Skövden kanssa ja nyt meillä on ilo aloittaa työskentely myös Tinter Jönköpingin kanssa.

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköping

Vasemmalta: Niklas Folkesson – Tinter Göteborg, Mats Eriksson – Tinter Göteborg ja Patrik Krause – Tinter Jönköping.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 13 jälleenmyyjää Skandinaviassa:

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköping

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköpingin.

Toivotamme Tinter Jönköpingin tervetulleeksi Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun sekä oman Enköpingissä sijaitsevan varaston avulla voimme palvella asiakkaita tehokkaasti ja nopeasti Ruotsissa!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.

Nor-Maalin teollisuusmaalien uutena jälleenmyyjänä Ruotsissa on aloittanut Swepa Stockholm

7/7/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas - Swepa Stockholm. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat nyt entistä laajemmin saatavilla, kun Swepa Stockholm liittyy osaksi Nor-Maalin verkostoa, joka kattaa jo 11 jälleenmyyjää Ruotsissa.