Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023

Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maali on iloinen voidessaan esitellä Tinter Jönköpingin uutena jälleenmyyjänään. Tämä yhteistyö vahvistaa entisestään Nor-Maalin tuotteiden saatavuutta Länsi-Ruotsin asiakkaille.

Tinter Jönköping

Tinter Jönköping on osa Layer Group AB:tä. Yritys sijoittaa maalauksen, lattiapäällysteiden sekä teollisuusmaalien alalla toimiviin yrityksiin ja kehittää niitä. Tinter toimii tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla: Göteborgissa, Skövdessä ja myös Jönköpingissä.

Nor-Maali Sweden on ollut yhteistyössä jo aikaisemmin Tinter Göteborgin ja Tinter Skövden kanssa ja nyt meillä on ilo aloittaa työskentely myös Tinter Jönköpingin kanssa.

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköping

Vasemmalta: Niklas Folkesson – Tinter Göteborg, Mats Eriksson – Tinter Göteborg ja Patrik Krause – Tinter Jönköping.

Nor-Maalin jälleenmyyjät Skandinaviassa

Nor-Maalilla on 13 jälleenmyyjää Skandinaviassa:

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköping

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin Tinter Jönköpingin.

Toivotamme Tinter Jönköpingin tervetulleeksi Nor-Maalin jälleenmyyjäverkostoon! Tämän ammattimaisten jälleenmyyjien ketjun sekä oman Enköpingissä sijaitsevan varaston avulla voimme palvella asiakkaita tehokkaasti ja nopeasti Ruotsissa!

Lisätietoja Markku Tuomiselta tai Mikael Vårstrandilta.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.