Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023

Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Norecryl Aqua DTM – säänkestävä korroosiosuoja ilman isosyanaattia

Norecryl Aqua DTM -maalissa yhdistyvät epoksien ja polyuretaanimaalien parhaat ominaisuudet: korroosioestokyky sekä säänkesto ja tasainen pinta.

Norecryl Aqua DTM tarjoaa epoksien tavoin korroosionestokykyä, mutta eroaa niistä edukseen säänkestonsa ansiosta. Kun epoksi liituuntuu ja haalistuu auringonvalossa, Norecryl Aqua DTM säilyttää värisävynsä ja kiiltonsa, kuten polyuretaanimaalit. Norecryl Aqua DTM:n pinnanlaatu on tasainen ja tyylikäs, kuten yleensä polyuretaanimaaleilla.

Norecryl Aqua DTM on suunniteltu kertamaaliksi (DTM) korroosioluokkiin C2-C3.Tuote yltää rasitusluokkaan C3-M 120 µm kuivakalvolla tehden siitä erinomaisen valinnan tuotemaalaus- sekä teräsrakennekohteisiin.

Norecryl Aqua DTM on turvallisempi valinta teollisuusmaalaukseen

Norecryl Aqua DTM on suunniteltu turvallisempaa maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Tuote ei sisällä isosyanaattia, mikä tekee siitä turvallisemman valinnan käyttäjälleen. Norecryl Aqua DTM kuitenkin tarjoaa polyuretaanimaaleihin yhdistettyjä ominaisuuksia, kuten hyvän säänkeston.

Norecryl Aqua DTM:n VOC-pitoisuus on vain 58 g/L. Myös alhainen VOC-pitoisuus tekee Norecryl Aqua DTM:stä turvallisemman vaihtoehdon sekä käyttäjälle, mutta myös ympäristölle.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM

NISO-kertamaali pitkällä käyttöajalla

Isosyanaattivapaa Norecryl Aqua DTM tarjoaa kustannustehokkaan maalivaihtoehdon säänkestäväksi korroosiosuojaksi. Maalin käyttöaika on 8 h, mikä on monen polyuretaanimaalin käyttöaikaan verrattuna todella pitkä. Maalihävikkiä syntyy vähemmän ja maalauskohde tulee valmiiksi yhdellä ruiskutuksella. Läpimenoaika on nopeampi kuin maalattaessa kahden kerroksen järjestelmällä.

Norecryl Aqua DTM on lisäksi akryylimaali, joka on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen, eikä se jätä sumurajaa. Maalia ei tarvitse ohentaa ruiskutukseen. Norecryl Aqua DTM:n kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton.

Norecryl Aqua DTM kuivuu nopeasti. Tuote on käsittelykuiva huoneenlämpötilassa jo neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita Norecryl Aqua DTM?

  • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VALINTA KÄYTTÄJÄLLE
  • VESIOHENTEINEN, PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI VAIHTOEHTO
  • KERTAMAALI – NOPEAMPI MAALAUSPROSESSI
  • PITKÄ KÄYTTÖAIKA – HELPOTTAA MAALAUSPROSESSIA, VÄHENTÄÄ HÄVIKKIÄ
Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM.

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Norecryl Aqua DTM

  • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN ISOSYANAATTIVAPAA AKRYYLIMAALI
  • KUIVA-AINETILAVUUS 50 %
  • VOC-ARVO 58 G/L
  • SEKOITUSSUHDE 4:1
  • 8 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • VÄRISÄVYT: NCS S JA RAL-SÄVYT RAJOITUKSIN

Lisätietoja tästä uuden sukupolven akryylimaalista voit kysyä myynnistämme.

Syntema Norr kansainväliseen yhteistyöhön suomalaisen Nor-Maalin kanssa – suuri investointi pohjoiseen

22/3/2024 Syntema Norr on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen suomalaisen maalinvalmistajan Nor-Maalin kanssa. Yhteistyö keskittyy tarjoamaan paikallisille teollisuusyrityksille pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivia maalausjärjestelmiä, joissa painopiste on ympäristö- ja käyttäjäystävällisissä tuotteissa.

Normafine 40 HS:lle EPD-ympäristöseloste

15/3/2024 Nor-Maalin liuotinohenteinen Normafine 40 HS polyuretaanimaali on saanut EPD-ympäristöselosteen. Aikaisemmin Nor-Maalin tuotteista EPD-ympäristöseloste on jo ollut vesiohenteisella Norepox Aqua DTM:llä sekä kuudella liuotinohenteisella maalilla.

Nopeuta tuotantoasi Nor-Maalin Normathane 50 FD polyuretaanipintamaalilla

7/2/2024 Normathane 50 FD on Nor-Maalin uusi liuotinohenteinen polyuretaanipintamaali, joka takaa tuotannon nopean läpimenoajan. Yhdessä nopeasti kuivuvan epoksipohjamaalin kanssa tämä puolikiiltävä polyuretaanipintamaali tehostaa tuotantoprosessiasi.

Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa

11/1/2024 Nor-Maali Oy:n tytäryhtiö Oü Nor-Maali laajentaa liiketoimintaansa Virossa. Yritys on avannut uuden toimipisteen Narvaan, joka on tunnettu Itä-Viron teollisuuskeskuksena. Uuden toimipisteen avulla Nor-Maali pyrkii vahvistamaan toimintaansa Itä-Viron alueella.

Maailman suurin risteilijä Icon of the Seas maalattiin Nor-maali Oy:n toimittamilla maaleilla

14/12/2023 Meyer Turun rakentama loistoristeilijä Icon of the Seas lähti telakalta marraskuun lopussa. Aluksen teräspinnat maalattiin Nor-Maali Oy:n toimittamilla Jotunin laadukkailla maaleilla, joista käytössä olivat mm. Jotamastic 90, Hardtop AX ja SeaQuantum Classic S.