Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023

Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Norecryl Aqua DTM – säänkestävä korroosiosuoja ilman isosyanaattia

Norecryl Aqua DTM -maalissa yhdistyvät epoksien ja polyuretaanimaalien parhaat ominaisuudet: korroosioestokyky sekä säänkesto ja tasainen pinta.

Norecryl Aqua DTM tarjoaa epoksien tavoin korroosionestokykyä, mutta eroaa niistä edukseen säänkestonsa ansiosta. Kun epoksi liituuntuu ja haalistuu auringonvalossa, Norecryl Aqua DTM säilyttää värisävynsä ja kiiltonsa, kuten polyuretaanimaalit. Norecryl Aqua DTM:n pinnanlaatu on tasainen ja tyylikäs, kuten yleensä polyuretaanimaaleilla.

Norecryl Aqua DTM on suunniteltu kertamaaliksi (DTM) korroosioluokkiin C2-C3.Tuote yltää rasitusluokkaan C3-M 120 µm kuivakalvolla tehden siitä erinomaisen valinnan tuotemaalaus- sekä teräsrakennekohteisiin.

Norecryl Aqua DTM on turvallisempi valinta teollisuusmaalaukseen

Norecryl Aqua DTM on suunniteltu turvallisempaa maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Tuote ei sisällä isosyanaattia, mikä tekee siitä turvallisemman valinnan käyttäjälleen. Norecryl Aqua DTM kuitenkin tarjoaa polyuretaanimaaleihin yhdistettyjä ominaisuuksia, kuten hyvän säänkeston.

Norecryl Aqua DTM:n VOC-pitoisuus on vain 58 g/L. Myös alhainen VOC-pitoisuus tekee Norecryl Aqua DTM:stä turvallisemman vaihtoehdon sekä käyttäjälle, mutta myös ympäristölle.

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM

NISO-kertamaali pitkällä käyttöajalla

Isosyanaattivapaa Norecryl Aqua DTM tarjoaa kustannustehokkaan maalivaihtoehdon säänkestäväksi korroosiosuojaksi. Maalin käyttöaika on 8 h, mikä on monen polyuretaanimaalin käyttöaikaan verrattuna todella pitkä. Maalihävikkiä syntyy vähemmän ja maalauskohde tulee valmiiksi yhdellä ruiskutuksella. Läpimenoaika on nopeampi kuin maalattaessa kahden kerroksen järjestelmällä.

Norecryl Aqua DTM on lisäksi akryylimaali, joka on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen, eikä se jätä sumurajaa. Maalia ei tarvitse ohentaa ruiskutukseen. Norecryl Aqua DTM:n kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton.

Norecryl Aqua DTM kuivuu nopeasti. Tuote on käsittelykuiva huoneenlämpötilassa jo neljän tunnin kuluttua.

Miksi valita Norecryl Aqua DTM?

  • ISOSYANAATTIVAPAA – TURVALLISEMPI VALINTA KÄYTTÄJÄLLE
  • VESIOHENTEINEN, PIENEMMÄT VOC-PÄÄSTÖT – YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI VAIHTOEHTO
  • KERTAMAALI – NOPEAMPI MAALAUSPROSESSI
  • PITKÄ KÄYTTÖAIKA – HELPOTTAA MAALAUSPROSESSIA, VÄHENTÄÄ HÄVIKKIÄ
Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM.

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Norecryl Aqua DTM

  • PUOLIKIILTÄVÄ, VESIOHENTEINEN ISOSYANAATTIVAPAA AKRYYLIMAALI
  • KUIVA-AINETILAVUUS 50 %
  • VOC-ARVO 58 G/L
  • SEKOITUSSUHDE 4:1
  • 8 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • VÄRISÄVYT: NCS S JA RAL-SÄVYT RAJOITUKSIN

Lisätietoja tästä uuden sukupolven akryylimaalista voit kysyä myynnistämme.

Nor-Maalin vesiohenteiset teollisuusmaalit uudistavat teollista maalausta

26/10/2023 Vesiohenteiset teollisuusmaalit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja perinteisille liuotinohenteisille maaleille. Niiden suosio on vähitellen kasvanut teollisuusmaalauksessa, jossa on tärkeää minimoida VOC-päästöt. Metallipinnoille tarkoitetut vesiohenteiset teollisuusmaalit tarjoavat useita etuja käyttäjille.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.