Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin. 

”Nor-Maalin tuotevalikoimassa ja heidän tarjoamissaan ratkaisuissa meitä kiinnosti korkea laatu, referenssit sekä monikäyttöinen tuotevalikoima, joka sopii asiakkaidemme kysyntään”, kommentoi Sig Sistemin omistaja Igor Senjak.

”Sig Sistemillä on selkeä tavoite liiketoiminnan kasvattamiseen, innovatiivisuutta tuotteiden ja palvelujen yhdistämisessä ja intoa liiketoiminnan laajentamiseen uusiin kohteisiin”, kertoo Antti Saloranta Nor-Maalin vientiosastolta.

Tämän jakelijasopimuksen muodostaminen yhdistää kaksi asiakaskeskeistä yritystä, joilla on päämääränä kasvaa tarjoamalla asiakkaille paikallisesti saatavilla olevia lisäarvopalveluita. Sig Sistemi:llä on jo Nor-Maalin tuotteita Novakin varastossaan, jotka sävytetään paikallisesti nopeita toimituksia varten.


Sig Sistemi d.o.o
Zagrebačka 13 A, Novaki, 10431 Sv. Nedelja
info@sigsistemi.hr
sigsistemi.hr

Lisää uutisia

Avoin työpaikka - Kemisti

Development of products and solutions for industrial surface treatment of metal are an area of great importance for Nor-Maali. Therefore, we are looking for a Chemist to strengthen Nor-Maali Oy laboratory resources in Lahti. Lue lisää

Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT Ltd:n kanssa

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan... Lue lisää