Epocoat Aqua Primer – vesiohenteinen epoksipohjamaali vaativaan korroosionestomaalaukseen

12/6/2023

Epocoat Aqua Primer on Nor-Maalin uusi epoksipohjamaali, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset tekniset ominaisuudet sekä ympäristöystävällisyys. Vesiohenteisen epoksipohjamaalimme avulla voimme tarjota entistä korkeatasoisempia maalausratkaisuja vaativiin olosuhteisiin.

Epocoat Aqua Primer päihittää liuotinohenteisten pohjamaalien korroosionestokyvyn

Vielä jokin aika sitten vesiohenteiset teollisuusmaalit haastoivat vastaavanlaiset liuotinohenteiset tuotteet yrittäen päästä niiden kanssa samalle tekniselle tasolle. Nykyään vesiohenteiset maalit voivat jo peitota liuotinohenteiset tuotteet tarjoten parempaa korroosionestokykyä kuin perinteiset liuotinohenteiset teollisuusmaalit. Uusi Epocoat Aqua Primer pystyy tähän.

Epocoat Aqua Primer on tarkoitettu pohjamaaliksi maalaussysteemeihin korroosioluokissa C3-C5 (ISO 12944-2). Tuotetta voi käyttää sekä vesiohenteisten että liuotinohenteisten pintamaalien kanssa (hybridi systeemit). Esimerkiksi kahden kerroksen systeeminä yhdessä Norepox Aqua DTM:n kanssa Epocoat Aqua Primer saavuttaa korroosioluokan C5M 180 µm kokonaismaalikalvolla. Kertamaalina Epocoat Aqua Primer saavuttaa korroosioluokan C3M 80 µm maalikalvolla.

Teräspintojen lisäksi Epocoat Aqua Primeria voi maalata myös alumiinipinnoille ja galvanoiduille teräspinnoille.

Nor-Maalin vesiohenteinen epoksipohjamaali Epocoat Aqua Primer

Epocoat Aqua Primer on helppo ruiskuttaa ja se kuivuu nopeasti

Epocoat Aqua Primer on vesiohenteinen teräsrakenteisiin sekä tuotemaalaukseen tarkoitettu epoksipohjamaali, joka on helppo ruiskuttaa. Ruiskutusviuhka on tasainen, eikä se jätä sumurajaa. Epocoat Aqua Primer muodostaa erittäin tasaisen pohjan maalaussysteemin pintamaalille.

Epocoat Aqua Primer kuivuu nopeasti. Pohjamaali on päällemaalattavissa itsellään jo kolmen tunnin kuluttua ja polyuretaanimaaleilla neljän tunnin kuluttua (+23 °C). C5M-korroosioluokkaan menevä maalaussysteemi ehditään maalata yhden työvuoron aikana.

Epocoat Aqua Primerin kanssa työskentely on miellyttävää, koska tuote on lähes hajuton.

Epocoat Aqua Primer on turvallisempi valinta teollisuusmaalaukseen

Epocoat Aqua Primer on suunniteltu vastuullisempaa maalaamista varten tekniset ominaisuudet huomioiden. Alhaisen VOC-pitoisuuden ansiosta Epocoat Aqua Primer on turvallisempi vaihtoehto sekä ympäristölle että käyttäjälle. Vesiohenteinen maali vähentää selvästi vaarallisille aineille altistumista, ja mm. räjähdysvaara maalaamossa pienenee huomattavasti palavien ja räjähtävien aineiden jäädessä lähes kokonaan pois käytöstä.

Miksi valita Epocoat Aqua Primer?

  • VESIOHENTEINEN, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMPI JA KÄYTTÄJÄTURVALLISEMPI VAIHTOEHTO
  • VAATIVAAN KORROOSIONESTOMAALAUKSEEN
  • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN – HELPPO RUISKUTTAA, LÄHES HAJUTON
  • NOPEASTI KUIVUVA

Nor-Maalin vesiohenteinen epoksipohjamaali Epocoat Aqua Primer

FAKTOJA PINNAN TAKAA: Epocoat Aqua Primer

  • PUOLIHIMMEÄ, VESIOHENTEINEN EPOKSIPOHJAMAALI
  • KUIVA-AINETILAVUUS 47 %
  • VOC-ARVO 55 G/L
  • SEKOITUSSUHDE 5:1
  • 5 TUNNIN KÄYTTÖAIKA
  • VÄRISÄVY: HARMAA (NSC S3500-N)

Lisätietoja tuotteesta myynnistämme.

Nor-Maalin vesiohenteinen epoksipohjamaali Epocoat Aqua Primer

Nor-Maalin uusi vesiohenteinen Norecryl Aqua DTM on säänkestävä vaihtoehto korroosionestomaalaukseen – ilman isosyanaattia

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM on Nor-Maalin uusi vesiohenteinen 2-komponenttinen akryylikertamaali, jossa yhdistyvät epoksien korroosionestokyky ja polyuretaanien säänkesto. Tämä ympäristöystävällinen kertamaali on myös käyttäjäturvallinen tuote, koska se ei sisällä isosyanaattia.

Heurekan kevyen liikenteen silta korjausmaalattiin Nor-Maalin SILKO-maalausjärjestelmällä

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal on korjausmaalannut Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Heurekan kevyen liikenteen sillan Nor-Maalin SILKO-maalisysteemillä LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Uudenkaupungin Työvene rakentaa imuruoppaajaa Puolaan

8/9/2023 Uudenkaupungin Työvene rakentaa tällä hetkellä Puolaan toimitettavaa imuruoppaajaa. Teräsalus maalataan Nor-Maalin toimittamilla Jotunin maaleilla. Päätuotteena maalauksissa on Jotacote Universal S120, jonka avulla VOC-päästöt pystytään pitämään alhaisina. 

Nor-Maali Sverige esittelee uuden yhteistyökumppanin: Tinter Jönköping

4/9/2023 Nor-Maalin Ruotsin jälleenmyyjäverkostoon on saatu uusi tulokas – Tinter Jönköping. Nyt voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin Jönköpingin alueella. Nor-Maalin teollisuusmaalit ovat saatavilla Ruotsissa jo 12 jälleenmyyjältä.

Nor-Maalin kertamaaleilla aika- ja kustannussäästöjä

15/8/2023 Perinteisesti teollisuusmaalauksessa maalaussysteemit on toteutettu kahden kerroksen maalauksella. Pohjamaalilla on luotu korroosioestokyky ja pintamaalilla haluttu ulkonäkö. Kertamaalijärjestelmien käyttö on kuitenkin yleistymässä, sillä ne tarjoavat säästöjä sekä ajassa että kustannuksissa.