Slovakian kansallinen jalkapallostadion Bratislavassa maalataan
Nor-Maalin Epoksi + Polyuretaani -maaliyhdistelmällä

Nor-Maali Groupin tehdas Slovakiassa toimittaa jälleenmyyjämme Valor s.r.o.:n kautta uuden kansallisen jalkapallostadionin korroosionkestävät pinnoitteet. Bratislavassa sijaitsevan stadionin on määrä valmistua joulukuussa 2018 ja sen lopullinen katsojakapasiteetti tulee olemaan 22 500 henkeä. Uusi stadion on rakennettu UEFA:n standardien mukaisesti ja siellä tullaan järjestämään sekä Slovakian maajoukkueen kotimaan ottelut, että ŠK Slovan Bratislava –joukkueen ottelut.

Stadion on lopullisilta mitoiltaan 188 metriä pitkä, 144m leveä sekä 24.5 m korkea. Jalkapallokentän ja katsomon lisäksi tiloihin tulevat media-alue, useita VIP-alueita, faniklubille omistettu alue sekä maajoukkueen oma fanikauppa.

Sijainti on historiallisesti yhteydessä paikalliseen urheiluun, erityisesti jalkapallokulttuuriin ja sieltä on erinomaiset kulkuyhteydet ympäri Bratislavan.

Bratislava - National Football Stadium

PROJEKTIIN VALITUT TUOTTEET:

NorECOat FD Primer, kaksikomponenttinen ja korkeakuiva-aineinen epoksipohjamaali, joka kuivuu myös alhaisissa lämpötiloissa. Tuotetta suositellaan erityisesti teollisuusrakennusten runkoihin, putkisiltoihin, kuljettimiin ja prosessiteollisuuden kantaviin rakenteisiin. NorECOat FD Primeria käytetään myös polyuretaanipintamaalien kanssa, kuten tässäkin projektissa.

Normadur 65 HS, yksi lippulaivatuotteistamme, on nopeasti kuivuva, joustava ja iskunkestävä polyuretaanimaali, mikä soveltuu käytettäväksi monenlaisille pohjamaaleille eri rasitusluokissa. Normadur 65 HS:ää käytetään myös huoltomaalina vanhojen maalipinnoitteiden päällä.

MAALIYHDISTELMÄ:

NorECOat FD Primer                 1 x 140 µm
Normadur 65 HS                       1 x 60 µm

Lisää uutisia

Avoin työpaikka - Kemisti

Development of products and solutions for industrial surface treatment of metal are an area of great importance for Nor-Maali. Therefore, we are looking for a Chemist to strengthen Nor-Maali Oy laboratory resources in Lahti. Lue lisää

Sig Sistemi ja Nor-Maali Oy jakelijasopimukseen Kroatian markkinoille

Sig Sistemi on vuonna 1991 perustettu perheyritys Novakista (Zagrebin alue) ja on tunnettu markkinallaan korkealaatuisten tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen yhdistämisestä ratkaisuiksi maalauksen, pinnoittamisen ja rakentamisen tarpeisiin. Lue lisää

Pitkäkestoista yhteistyötä OÜ PMT Ltd:n kanssa

Viron myyntiyksikkömme OÜ Nor-Maali ja kone- ja metallitekniikkayritys OÜ PMT ovat tehneet yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan... Lue lisää