Nor-maalis produkter finns nu tillgängliga från 5 distributörer i sverige

29/9/2020

Letar du efter industriella beläggningar av hög kvalitet i Sverige? – Nor-Maalis fullständiga sortiment finns nu tillgängligt i Sverige.

Vi är glada att tillkännage två nya medlemmar till vårt återförsäljarnätverk i Sverige: Swepa International AB i Linköping och Syntema i Stockholm och Eskilstuna. Tillsammans med våra gamla återförsäljare (Lack & Färgprodukter AB i Halmstad och Tinter AB i Göteborg, Distributorer) kan vi tillgodose dina snabba behov ännu snabbare. ”WE MAKE IT TO LAST. WE MAKE IT FAST”

Nor-Maalis produkter är välkända för att vara användarvänliga samt att Nor-Maali har omfattande lösningar för lättmetallindustrin. Vår specialitet är direkt till metalllösningar, vattenbaserat och lösningsmedelsbaserat sortiment och NISO-produkter.

www.nor-maali.fi/se

Peter Nilsson från Swepa International AB

Country Manager Mikael Vårstrand och Anna Strindlund från Syntema