Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024

Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

I det nya kontoret i Narva har Nor-Maali ett eget lager och toningsutrustning, vilket möjliggör en effektivare och snabbare service för kunderna i området. Lagret kommer att erbjuda ett brett sortiment av Nor-Maalis grund- och täckfärger, och den lokala toningen gör det möjligt att snabbt och smidigt leverera produkterna.

Denna expansion innebär ett nytt tillskott till Nor-Maali-teamet, Aleksandr Moissejenko, som har utsetts till försäljningsansvarig för kontoret i Narva. Aleksandr Moissejenko har åtta års erfarenhet av försäljning av industrifärger i östra Estland.

Med denna affärsutvidgning kommer Nor-Maali att kunna betjäna sina kunder i Estland ännu mer effektivt genom två lager, vilket möjliggör snabbare leveranser och förbättrad kundservice. Företaget strävar efter att kontinuerligt utveckla sin verksamhet för att möta marknadens efterfrågan.

För mer information, kontakta Rainar Jürisaar.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

I bilden till vänster, Narvas kontorschef, försäljningschef Aleksandr Moissejenko och Oü Nor-Maalis verkställande direktör Rainar Jürisaar.

Syntema Norr i nytt internationellt samarbete med finska Nor-Maali – storsatsar i norr

21/3/2024 Syntema Norr har tecknat partnerskapsavtal med finländska färgtillverkaren Nor-Maali. Samarbetet innebär att små och stora industriföretag erbjuds färgsystem som är särskilt anpassade för nordiska förhållanden med stort fokus på miljö- och användarvänliga produkter.

EPD-miljödeklaration för Normafine 40 HS

19/3/2024 Nor-Maalis lösningsmedelsbaserade Normafine 40 HS polyuretanfärg är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Flera av Nor-Maalis produkter, exempelvis den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sex lösningsmedelsbaserade färger, har redan EPD miljövarudeklaration verifierats.

Förbättra Er produktionshastighet med Nor-Maalis Normathane 50 FD polyuretantäckfärg

7/2/2024 Normathane 50 FD är Nor-Maalis nya lösningsmedelsbaserade polyuretantäckfärg, designad för att säkerställa ett snabbt produktionsflöde. Tillsammans med en snabbtorkande epoxigrundfärg, kan denna halvblanka polyuretantäckfärg minska Er produktionstid.

Förbättrad opacitet med färgade baser

15/12/2023 Nor-Maali erbjuder sina kunder ett omfattande sortiment av polyuretanfärger för korrosionsskyddsmålning av stålytor. Färgerna på objekten som ska målas varierar från ljusa till mörka, inklusive klara nyanser. I Nor-Maalis polyuretanfärger har även de klara gula och röda nyanserna god opacitet.

Nor-Maalis vattenburna industrifärger förnyar industriell målning

13/11/2023 Vattenburna industrifärger är ett miljövänligare alternativ till traditionella lösningsmedelsbaserade färger. Deras popularitet har gradvis ökat inom industriell målning, där det är viktigt att minimera VOC-utsläpp. Vattenburna industrifärger avsedda för metalliska ytor erbjuder användare flera fördelar.