Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

14/3/2024

Nor-Maali Oy:s dotterbolag Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland. Företaget har öppnat ett nytt kontor i Narva, känd som det industriella navet i östra Estland. Denna nya anläggning är en del av Nor-Maalis strategi att stärka sin närvaro i regionen i östra Estland.

I det nya kontoret i Narva har Nor-Maali ett eget lager och toningsutrustning, vilket möjliggör en effektivare och snabbare service för kunderna i området. Lagret kommer att erbjuda ett brett sortiment av Nor-Maalis grund- och täckfärger, och den lokala toningen gör det möjligt att snabbt och smidigt leverera produkterna.

Denna expansion innebär ett nytt tillskott till Nor-Maali-teamet, Aleksandr Moissejenko, som har utsetts till försäljningsansvarig för kontoret i Narva. Aleksandr Moissejenko har åtta års erfarenhet av försäljning av industrifärger i östra Estland.

Med denna affärsutvidgning kommer Nor-Maali att kunna betjäna sina kunder i Estland ännu mer effektivt genom två lager, vilket möjliggör snabbare leveranser och förbättrad kundservice. Företaget strävar efter att kontinuerligt utveckla sin verksamhet för att möta marknadens efterfrågan.

För mer information, kontakta Rainar Jürisaar.

Oü Nor-Maali utvidgar sin verksamhet i Estland

I bilden till vänster, Narvas kontorschef, försäljningschef Aleksandr Moissejenko och Oü Nor-Maalis verkställande direktör Rainar Jürisaar.

Normafloor Aqua – Vattenburen skydd för betongytor

14/6/2024 Normafloor Aqua är en vattenburen epoxifärg från Nor-Maali, CE-märkt och M1-godkänd, lämplig för betonggolv. Normafloor Aqua är ett utmärkt val för golv i offentliga utrymmen, lager, källare, garage, ishallar, fabriker och pappersmaskinhallar.

Kavamet ökar sin processeffektivitet med investeringar och Normathane 50 FD

13/6/2024 Verkstaden Kavamet har gjort betydande investeringar för att utveckla sin produktion genom att bygga en ny blästringsanläggning och måleriverkstad. Polyuretantäckfärgen Normathane 50 FD, som företaget använder, har också medfört många fördelar i processen.

Lär känna våra medarbetare:

11/6/2024 Nor-Maalis finska försäljningsteam erbjuder expertservice inom industrifärger. Försäljningschef Vesa Kolehmainen leder teamet, som inkluderar Marko Patrikainen, Niko Kallio, Juhani Korajoki, Pasi Hippeläinen och Ilia Stefanov. Teamet betonar samarbete och snabb, högkvalitativ kundservice, som anpassas sig till kundernas föränderliga behov. Nor-Maali värdesätter långvariga kundrelationer som återspeglar ömsesidigt förtroende.

EPD-miljödeklarationer för Nor-Maalis vattenbaserade produkter

6/6/2024 Nor-Maalis vattenbaserade produkter Epocoat Aqua Primer och Norecryl Aqua DTM är nu EPD miljövarudeklaration verifierad. Tidigare har Nor-Maalis produkter redan haft EPD-miljödeklaration för den vattenbaserade Norepox Aqua DTM samt sju lösningsmedelsbaserade färger.

Nor-Maali har beviljats ett ISO 45001-certifikat

4/6/2024 Nor-Maali Oy:s arbetsmiljö- och säkerhetssystem är nu ISO 45001-certifierat. Att Nor-Maali Oy har erhållit ISO 45001-certifikatet är ett konkret bevis på det långsiktiga och effektiva arbete som har bedrivits inom företaget i fråga om arbetsmiljö och säkerhet under flera år.