Nor-Maalis teknisk service

22/2/2021

Nor-Maali erbjuder högkvalitativ teknisk rådgivningar för att ge optimala resultat för kundernas  behov. Juhani Korajoki är ansvarig  för den tekniska servicen av Nor-Maali varumärke (bränd).

Redan vid början var det klart för grundarna att nyckeln till Nor-Maalis framgång inte bara skulle vara högkvalitativa produkter utan också ett nära samarbete med våra kunder – att lyssna noga på deras behov och att förse dem med tekniskt stöd och ge dem praktiska råd.

Nor-Maalis tekniska rådgivining består av ett samarbete med teknisk försäljning, uveckling- och provmålning. Nor-Maali har också inspektörer för fartygs varv. Nor-Maali ska alltid ha hög service nivå och ett bra exempel på detta är att mer än 50% av vår tekniska avdelning har Frosio-certificat.

I Nor-Maalis teknisk support söker vi konstant efter nya och förbättrade lösningar för att skapa ett mervärde och mer hållbara lösningar för dig som kund . Vi strävar hela tiden efter att utveckla målningsprocesser tillsammans med våra kunder och samarbetspartners. I våra lösningar fokuserar vi på att minska kunder’s VOC och förbättra produkt-och använding säkerhet. Utvecklingen av miljö- och produktsäkerhet är också viktig för oss.

Våra Tjänster:

  • Teknisk service och produktsupport
  • Målningsspecifikationer
  • Processutveckling
  • Problemlösning och felsökning – reklamationer
  • Utbildningar – färglära, rostskyddsmålning
  • Inspektionstjänster

Juhani Korajoki, teknisk servicechef

En teknisk serviceavdelning inrättades för Nor-Maali-varumärkets produkter för ungefär ett år sedan, och Juhani Korajoki valdes till dess position. I och med att Nor-Maalis verksamhet expanderade ville Nor-Maali säkerställa att man kan hålla en hög service nivå i sin serviceförmåga med en heltäckande och snabb service.

Juhani Korajoki har en lång historia på Nor-Maali, då han sedan 2002 arbetat i det finska säljteamet. Teknisk rådgivning har redan blivit en självklarhet i försäljningsarbetet, men nu är han ansvarig för funktionerna i den tekniska tjänsten som helhet.

Juhani’s arbetsuppgifter omfattar upprättande av tekniska rapporter och arbetsinstruktioner för Finland och utlandet, teknisk telefonrådgivning.  Han deltar i provmålningar, håller externa och interna utbildningar och förbereder specifikationer. Han samarbetar också mycket med forskning och utveckling även testning av produkter och målningssystem när han försöker hitta lösningar för kundens behov.

Korajoki deltar även i möten med olika instanser gällande expertråd med ytbehandling, såsom Trafikledsverkets Silko stålarbetsgrupp, stålstrukturföreningens granskningsnämnd för brandkåren och Kemesta.

Nor-Maali erbjuder högkvalitativ teknisk rådgivningar

Juhani Korajoki, teknisk servicechef

Utöver sina arbetsuppgifter som teknisk servicechef arbetar han fortfarande som försäljningsingenjör med ansvar för Östra Finland och Jyväskylä.

För tekniska frågor, kontakta oss!

Juhani Korajoki

Manager, Technical Service
(Finnish/English)
tel. +358 3874 6523 
mob. +358 400 428 108

Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige

29/4/2021 Nor-Maali förstärker sin position i Sverige och utökar sitt återförsäljarnätverk med två nya återförsäljare!

Letar du efter mer miljövänlig ACT-godkänd beläggning? Svaret är Nor-Maalis Normadur Aqua DTM och Akvanor 100 SG!

23/4/2021 Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM polyuretan och Akvanor 100 SG akryl uppfyller kravet enligt ACT (Volvo’s STD 423-0014 rev. 6).

Möt vår Miika Bergdahl – här är hans råd för att applicera Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM

1/4/2021 Stabila målningsförhållanden garanterar en robust och förstklassig yta när man målar med Nor-Maalis vattenburna produkter som t.ex. Normadur Aqua DTM. Förutom de omgivande faktorerna, såsom luftfuktighet och temperatur, finns det flera praktiska råd att följa säger Nor-Maalis tekniker Miika Bergdahl. Läs här nedan mera om Miika och om hans appliceringstips.

Nor-Maalis NorECOat-producter med hög torrhalt gör ditt målande mer miljövänligt

29/3/2021 Nor-Maalis epoxifärger med hög torrhalt NorECOat FD Primer, NorECOat HS Primer, Noreguard HS och Nor E-Primer använder teknik baserad på naturliga och förnybara råvaror.

Letar du efter en mera miljövänlig och användarvänlig polyuretan? Normadur Aqua DTM är en miljövänlig enskiktsfärg för krävande industriella applikationer!

26/2/2021 Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM polyuretan förnyar ytbehandlingen. Normadur Aqua DTM gör det möjligt att välja en vattenburen polyuretanbeläggning även för utmanande industriella tillämpningar, såsom maskiner och utrustning (ACE & OEM).