En unik flygplansbro på Moskvas Sheremetyevo flygfält ytbehandlad med Nor-Maalis produkter

31/5/2021

En unik flygplansbro, som förenar den tredje start- och landningsbanan med passagerarterminalen, blev under år 2020 färdigställd på Moskvas Sheremetyevo flygfält. Bron går över motorvägen och klarar av alla typer av flygplan som finns, inkluderande det största fraktflygplanet  MRIA AN-225.

Storleken av bron är imponerande: 400 meter lång och 60 meter bred. Bron är gjord av förstärkta betongkonstruktioner. Den är skyddad mot korrosion med Nor-Maalis produkter: NORMAFLOOR 105 Primer (100 μm DFT) – Normadur 65 HS (80 μm DFT). Ytan som målades var över 100.000 m².

För mer information om våra lösningar för ytbehandling av broar var vänlig och gå till vår web-sida.

NORMAFLOOR 105 GPR

NORMADUR 65 HS – ON CONCRETE

En unik flygplansbro på Moskvas Sheremetyevo flygfält ytbehandlad med Nor-Maalis produkter

Nor-Maali förstärker sin organisation i Sverige – Anna Strindlund har utsetts till Area Sales Manager

9/6/2021 Vi är nöjda, att kunna tillkännage , att Anna Strindlund från och med den 1.6.2021 är anställd som Area Sales Manager för Nor-Maali i Sverige. I denna nya funktion är Anna, tillsammans med Mikael Vårstrand, Country Manager Sweden, ansvarig för Nor-Maalis försäljningsaktiviteter i Sverige.

Nor-Maalis nya Norepox Aqua DTM är den ideella lösningen för att förbättra arbetssäkerheten och minska VOC-utsläppen

31/5/2021 Krävande betingelser sätter standarden högt för industrifärgerna. Du kan nå samma korrosionsskydd med Nor-Maalis Norepox Aqua DTM som med en traditionell lösningsmedelbaserad ytbeläggning. Den här gröna lösningen säkrar ett överlägset slutresultat.

Söker du efter yrkeskunnighet, hög servicenivå samt premium kvalitet, så finns Nor-Maalis produkter på lager hos 9 återförsäljare samt på Nor-Maalis egna lager i Sverige

29/4/2021 Nor-Maali förstärker sin position i Sverige och utökar sitt återförsäljarnätverk med två nya återförsäljare!

Letar du efter mer miljövänlig ACT-godkänd beläggning? Svaret är Nor-Maalis Normadur Aqua DTM och Akvanor 100 SG!

23/4/2021 Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM polyuretan och Akvanor 100 SG akryl uppfyller kravet enligt ACT (Volvo’s STD 423-0014 rev. 6).

Möt vår Miika Bergdahl – här är hans råd för att applicera Nor-Maalis nya vattenburna Normadur Aqua DTM

1/4/2021 Stabila målningsförhållanden garanterar en robust och förstklassig yta när man målar med Nor-Maalis vattenburna produkter som t.ex. Normadur Aqua DTM. Förutom de omgivande faktorerna, såsom luftfuktighet och temperatur, finns det flera praktiska råd att följa säger Nor-Maalis tekniker Miika Bergdahl. Läs här nedan mera om Miika och om hans appliceringstips.