Nor-Maali Sverige presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Swepa Stockholm

7/7/2023

Nor-Maali Sverige välkomnar ytterligare en samarbetspartner- Swepa Stockholm till vårt återförsäljarnätverk. Med denna professionella återförsäljare ser vi framemot att betjäna kunder lokalt också i Stockholmsområdet.  Nor-Maali Sverige finns, tillsammans med våra 11 samarbetspartners, representerade från norr till söder!

Nor-Maali är glad över att nu presentera Swepa Stockholm som vår nya samarbetspartner. Detta samarbete stärker tillgängligheten av Nor-Maalis produkter för kunder i Stockholmsområdet.

Swepa AB – Vi kan kulörer

Swepa Stockholm är en del av Swepa AB – ett företag med stor branschvana som varit verksamma inom färgbranschen sedan mitten av 1980-talet i olika former (Industri, billacker, fastighetsunderhåll, exteriört trä, interiört trä och tillbehör).

Swepa AB finns i dag på tre platser: Linköping, där företagets huvudkontor ligger, samt Skogås och Eskilstuna.

Nor-Maali Sverige samarbetar redan med Swepa i Linköping samt Swepa Mälardalen, och vi är stolta över att nu även samarbeta med Swepa Stockholm.

Nor-Maali Sverige presenterar vår nya samarbetspartner Swepa Stockholm

Från höger: Harald Lacis, Swepa Stockholm & Mats Lundberg, Swepa Mälardalen.

Nor-Maalis samarbetspartners i Skandinavien

Nor-Maali har 12 samarbetspartners i Skandinavien:

Nor-Maali Sverige presenterar vår nya samarbetspartner Swepa Stockholm

Vi välkomnar Swepa Stockholm med i Nor-Maali teamet! Med våra 11 professionella samarbetspartners och vårt egna lager i Enköping ser vi framemot att kunna betjäna våra kunder runtom hela Sverige!

För mer information, kontakta Mikael Vårstrand eller Anna Strindlund.

Nor-Maalis nya vattenburna akrylfärg Norecryl Aqua DTM är ett väderbeständigt alternativ vid korrosionsskyddsmålning – utan isocyanater

27/9/2023 Norecryl Aqua DTM är Nor-Maalis nya vattenburna 2-komponents akrylfärg som kombinerar korrosionsbeständigheten från epoxifärger och väderbeständigheten från polyuretanfärger. Denna miljövänliga enskiktsfärg är också användarvänlig- den är isocyanatfri.

Gångbron vid Heureka underhållsmålades med Nor-Maalis målningssystem godkänt av Trafikledsverket

26/9/2023 Korroosiotyö Korkal har underhållsmålat gång- och cykelbron vid Heureka i Vanda med Nor-Maalis SILKO-målningssystem LIVI B.2+ Normastic 405 – Normastic 405 – Normadur 65 HS.

Nor-Maali Sverige presenterar stolt vår nya samarbetspartner: Tinter Jönköping

1/9/2023 Nor-Maali Sverige välkomnar ytterligare en samarbetspartner - Tinter Jönköping till vårt återförsäljarnätverk. Med denna professionella samarbetspartner ser vi framemot att utökat betjäna kunder lokalt även i fler delar av Jönköpingsområdet. Nor-Maali Sverige finns, tillsammans med våra 12 samarbetspartners, representerade från norr till söder!

Nor-Maalis direkt-på-metall-färger erbjuder tid- och kostnadsbesparingar

18/8/2023 Traditionellt har industrimålningsprocesser utförts med ett tvåskiktssystem. Grundfärgen ger korrosionsskydd, medan täckfärgen ger det önskade utseendet. Användningen av enskiktsystem har dock gradvis blivit vanligare när det finns behov av att spara tid och totala kostnader.

Nor-Maalis färger har nu EPD miljövarudeklarationer!

19/6/2023 Nor-Maalis vattenbaserade Norepox Aqua DTM och sex lösningsmedelsbaserade epoxi- och polyuretanfärger har fått EPD miljövarudeklaration. EPD är ett frivilligt och standardiserat sätt att presentera pålitlig och jämförbar information om våra färgers miljöeffekter under produkternas hela livscykel. Nu kan vi erbjuda våra produkter till byggprojekt som t.ex. måste uppfylla LEED- och BREEAM-kriterier.